跳至

首頁

尾頁

大宅

朋友個女派咗去粉嶺官立小學,唔知好唔好?

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

Rebeccahui108 發表於 22-7-20 19:36

有無叩門?
有得走就走,不要留!

大宅

mrs.so 發表於 22-7-25 23:53
有無叩門?
有得走就走,不要留!

好差?用家?

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

Rebeccahui108 發表於 22-7-26 00:47
好差?用家?

一間未曾有升中成績各Banding達33%基本標準,B2-B3學生多過B1學生,並且過去出生率低潮官校專車迎接跨境雙非,教職員做有36唔做又36,以前受薪校長每3年調官校一次,2012前後上官中陳校長調任至伊中天與地差別的組別中學,現在好似無呢支歌仔唱,大官小校長在任6年,但一樣是寶校。

2020-2021升中派位結果,無詳述入讀中學人數,不計半英中、直資、上年風采仍未獲批為英中,只有3間地區英中榜上有名。

https://www.fgps.edu.hk/it-school/php/webcms/public/index.php3?refid=2030&mode=published&nocache0&lang=zh

校務報告
https://www.fgps.edu.hk/it-school/php/webcms/public/index.php3?refid=1193&mode=published&nocache0&lang=zh

洋房

Rebeccahui108 發表於 22-7-20 19:36

勁差

首頁

尾頁

跳至