自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

Alvinchun 發表於 22-7-23 10:37
謝謝你
我行過去都可以的。他細心嗎?收費貴嗎?

關x安無耐之前衰非禮,可以google下新聞。田心村陳建輝很好

大宅

Alvinchun 發表於 22-7-23 10:51
係呀
田心仲近喎! 謝謝你

https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E6%9C%83%E6%96%B0%E8%81%9E/634092/%E8%A8%BA%E6%89%80%E9%86%AB%E7%94%9F%E9%9D%9E%E7%A6%AE%E5%A5%B3%E8%AD%B7%E5%A3%AB%E7%BD%AA%E6%88%90-%E5%88%A4%E5%88%91%E5%89%8D%E6%94%B9%E8%81%98%E6%B8%85%E6%B4%AA%E4%B8%A6%E6%B1%82%E8%A6%86%E6%A0%B8-%E5%87%86%E4%BF%9D%E9%87%8B%E5%80%99%E8%A8%8A

好恐怖,恐怖在女方企出來,但俾網上所謂街坊話個女仔被非禮係"自己有病",女人最難為女人 個醫生自己係診所貼求情信,搵清洪打非禮,空穴來風。。

明明罪成,都可以大大聲話告唔入。

大宅

ddkaka 發表於 22-7-23 11:21

被告於私家車外摸坐在後座的她的左胸~~~~淨係呢句都係睇你信 ...

點解好地地佢會帶個護士坐私家車去海港城? 入佢診所有份野聯署但無上文下理,老人家見到以為簽到表就簽,原來當求情信,身邊個個大圍街坊都知佢有問題,咁都可以有死忠

唔想再糾纏落去不會再回應你d歪理,係清白就唔會罪成啦,搵得清洪打非禮係人都知咩事啦,清洪連男教師係車內奪15歲女生貞操都打得甩,但哩位醫生都被定罪喎。

首頁

尾頁

跳至