自由講場

跳至

首頁
12345...13

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

各位親愛嘅國民,話咁快就嚟到最後一擊嘅親子王國 20 周年國王大激賞!!!

最後一次就有親子王國 BKmall 為我哋打完場,國王為我地送出 200 個 BKmall 福袋,贊助品牌包括有 Suzuran 思詩樂,Cetaphil 舒特膚及 Nepia,佢地嘅嬰幼兒產品一向都受歡迎,精明嘅 BK 粉絲一定識啦!今次每個福袋價值都最少$250架,仲要啱晒 BB 使用,咁一定要搶啦!

點可以拎到?

玩法好簡單,只要用回覆本主題或引用本帖,回答以下問題,首 200 名答啱問題嘅國民即可獲得 BKmall 嬰幼兒福袋一個 價值$250以上

** 請留意,是次禮品不設送貨,得獎者需於2022年9月16日前往親子王國辦公室自取。福袋禮品將預先包裝,不設自選,更換或退貨。

自取地址:九龍觀塘鴻圖道16號志成工業大廈1樓 (牛頭角港鐵站 B6 出口)

問題:請提議您最想親子王國舉辦哪些活動,讓會員及孩子參與?

*名額有限,成功被選出之國民將於2022年8月5日前收到 PM,以確認領取禮品詳情。

活動條款及細則:

1. 每位會員只限獲贈一次,所有重複申請恕不接受。
2. 任何因網絡問題、系統固障、電話接收問題或被第三方應用程式攔截而引致會員所遞交的資料有遲延、遺失、錯誤或無法辨識等情況,親子至國概不承擔任何責任。
3. 任何會員如被發現盜用他人賬戶、以不誠實方法登記,親子王國有權即時取消其參加資格而毋須另行通知。
4. 親子王國只代為送出產品及安排運送,而非由親子王國直接供應,故所有有關該產品品質及運輸服務,親子王國概不負責。有關產品之品質或服務相關的查詢,請直接聯絡有關商戶。
5. 親子王國擁有活動之最終決定權。

複式洋房

我想BK舉辦多D唔同既親子Workshop,好似整煮野食、手工、STEAM workshop!!!

男爵府

最想舉辦手作班或煮食班!

複式洋房

中央情報員 發表於 22-7-25 18:00
各位親愛嘅國民,話咁快就嚟到最後一擊嘅親子王國 20 周年國王大激賞!!!

最後一次就有親子王國 BKma ...

art jamming, music , sports etc workshops

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

烹飪或手作班
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

男爵府

KMALL特別版勳章 2016畫展勳章 認識瑞士牛牛第一回 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

希望可以搞多D 講座,爬行活動之類,另外親子一日遊都唔錯~

大宅

回覆 中央情報員 的帖子

親子工作坊,烹飪班

洋房

煮食班或手工班

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章

我想BK舉辦啲親子學術性Workshop,等媽媽們可多啲交流!!!

複式洋房

最想BK 舉辦多d BB爬行/推車仔比賽,可以比家長同BB一齊留個開心回憶

大宅

虎到金來勳章

想舉辦親子playgroup 可以同朋友仔玩又可以家長聚下

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

烹飪班、手工班、親子運動會

洋房

回覆 中央情報員 的帖子

唔同workshops, online 嘅手作workshops

大宅

Poo得好勳章 認識瑞士牛牛第一回

我希望親子王國能舉辦親子手工工作坊,steam工作坊,還有媽媽交流工作坊等。

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章

想BK多舉辦親子講座

洋房

烹飪班,手作班

男爵府

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

我想Bk舉辦 bb或小朋友扮野大賽,或者 舉行 小朋友catwalk比賽,這些比賽好好玩!

禁止訪問

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章

我想BK舉辦整煮野食、手工 workshop

複式洋房

BB防敏心得分享勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

可以定期舉辦不同的親子參觀活動,讓會員報名參與,例如可到科學館、太空館、博物館、可樂廠、益力多廠、杯麵生產線......當中加入小遊戲令給會員玩。

首頁
12345...13

尾頁

跳至