跳至

首頁

尾頁

複式洋房

mrs.so 發表於 22-12-7 12:42
李嘉誠有公佈DSE成績
恩主教多年無公佈DSE成績

Thanks

大宅

mrs.so 發表於 22-9-1 17:43
救恩
https://www.chsc.hk/ssp2021/sch_detail.php?lang_id=2&sch_id=168&return_page=sch_list.php%3Flan ...

Mrs so,請問救恩是band 2頭,中or 尾?

另外三育是不是升了banding?

謝謝

男爵府

mrs.so 發表於 22-7-25 22:48

大埔5間英中

mrs so, 請問恩主教是否band1尾band2頭

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

Simsim12 發表於 22-12-9 18:43
Mrs so,請問救恩是band 2頭,中or 尾?

另外三育是不是升了banding?

大埔救恩係大埔唯1間微調中學,4班中一開3班英文班1班中文班。

三育一直主收B3學生。

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0AGpQMp7iGmSZJB4KMTLgwiQr47T5k9TdZHghb8JVRCy3mXy39UUQH5GCtnTmiuQAl&id=100001174095231&mibextid=Nif5oz

https://m.facebook.com/groups/1932848680263008/permalink/3264529127094950/?mibextid=Nif5oz

公爵府

happy44 發表於 22-12-11 23:36
mrs so, 請問恩主教是否band1尾band2頭

大埔區5間英中,恩主教是其中一間,今年DSE拎2222佔93%,整體成績一般。

男爵府

mrs.so 發表於 22-12-16 23:49
大埔區5間英中,恩主教是其中一間,今年DSE拎2222佔93%,整體成績一般。

mrs. so 請問band 2 中 自行搏唔搏恩主教, 一想入英中,thx

公爵府

happy44 發表於 22-12-17 12:03
mrs. so 請問band 2 中 自行搏唔搏恩主教, 一想入英中,thx

恩主教自行次第佔50%,你B2B交表恩主教肯定輸次第比B1C/B2A,救恩都難贏B2A學生,何況B2B揀恩主教,即使呈3跑上都未必係B1,依然B2的話靠隨機編號較難執雞上移恩主教。

一心想入英中的話考慮報羅定邦,或揀救恩靠PreS1成績入3班英文班。

男爵府

mrs.so 發表於 22-12-18 15:45
恩主教自行次第佔50%,你B2B交表恩主教肯定輸次第比B1C/B2A,救恩都難贏B2A學生,何況B2B揀恩主教,即使呈 ...

收到,請問mrs.so羅定邦而家ok嗎

公爵府

happy44 發表於 22-12-18 17:15
收到,請問mrs.so羅定邦而家ok嗎

上年由郭校長接任後情況有所不同,收生要求提高了,剛一輪揀人in, B2A兩三個都落選面試。

男爵府

mrs.so 發表於 22-12-18 22:36
上年由郭校長接任後情況有所不同,收生要求提高了,剛一輪揀人in, B2A兩三個都落選面試。
...

B2A都唔收呀

首頁

尾頁

跳至