美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無jm做開M22脈衝光學Treatment?幾錢同效果如何? 我見海關之前有發現假M22機!想搵間正牌有口裨的~打手免進!!!!

大宅

有無人試過間Glowxx Beaxxx?
Ig成日彈廣告
唔知佢部m22係咪正貨?

子爵府

回覆樓主:

我打3次我覺冇效果,同治療師講冇效果,佢話冇甘快見效,但我覺係佢hea打,係呢度的jm介紹

大宅

magcat 發表於 22-9-1 14:26
我打3次我覺冇效果,同治療師講冇效果,佢話冇甘快見效,但我覺係佢hea打,係呢度的jm介紹
...

咁差... 邊間呀?

男爵府

dolglios 發表於 22-8-19 13:57
請問有無jm做開M22脈衝光學Treatment?幾錢同效果如何? 我見海關之前有發現假M22機!想搵間正牌有口裨的~打手 ...

打過m22, 醫生打、不平、成$2500/次。效果好好。
Ps純分享、不介意

333s    發表於 24-1-17 17:45

子爵府

chanti 發表於 22-9-1 20:48
Ps純分享、不介意

請問係咪一次見效?打完有乜效果?

侯爵府

Ps純分享、不介意

想知,請問有乜效果?

禁止訪問

大宅

Ps純分享、不介意
醫生打算平,我問過另一位醫生,HK$3,300一次,以五次為整個療程。

象牙宮

dolglios 發表於 22-8-19 13:57
請問有無jm做開M22脈衝光學Treatment?幾錢同效果如何? 我見海關之前有發現假M22機!想搵間正牌有口裨的~打手 ...

要看你做那个波長?度數不足。
打多少回? 時間不足。
打空的。
非自己需要改善的。該會沒效果的。

www.m22.com.hk

M22 AOPT 光子嫩膚

1. 療程需要做幾次?療程最少需進行數次,但視乎個別情況而定.每次療程之間
相隔約至少四至六個星期。

2. M22治療後需要特別護理嗎?
於治療後請使用溫和潔面乳清潔皮膚及潤膚霜令皮膚保持濕潤。護膚品應為非刺激性(請停用乙醇酸及維生素A和美白霜)。同時,治療部位要保持清潔、不要摩擦或使用磨砂膏。此外,避免過量喝酒、過量運動、出汗、游泳。

3. 治療後皮膚泛紅,屬於正常現象嗎?
正常。治療後,皮膚可能會出現微紅、熱感,但這些清況通常維持三至五天;而有色斑的位置可能變紅、變深色或出現結痂的情況。
這清況大約維持一至兩星期不等。

4. M22治療後可以化妝嗎?
療程後即可化妝,但需要做好保濕和防曬。請使用SPF30或以上防曬霜。

5. 哪些人不適宜做M22光子嫩膚?
懷孕、嚴重糖尿病患者、於過去兩星期內接受化學或物理換膚療程、服用光敏感性藥物、過去六個月內接受口服異維A酸的治療及最近曾曝曬或曬太陽燈的人士都不適宜做M22光子嫩膚療程。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

leeleebaba 發表於 22-9-1 22:45
想知,請問有乜效果?

3 個頭、各有不同效果、因因返皮膚情況去決定。對我來說係打班、美白及嫩膚

男爵府

kyleebc 發表於 22-9-3 10:21
醫生打算平,我問過另一位醫生,HK$3,300一次,以五次為整個療程。

我個間已經加到$3xxx/次。我之前買落package 所以係舊價

禁止訪問

大宅

回覆 sachu1 的帖子

我以為好有效wor因為唔同光長一次過處理唔同皮膚問題

大宅

三眼仔媽媽 發表於 22-9-5 16:26
呢部一路都想try try,打個陣痛唔痛架?
早幾個月前出咗最新第八代M22醫療版,我剛試了一次,都幾痛架。之前我打過Pico 五次都無效退斑,故試下M22。

禁止訪問

別墅

STELLAR M22最新係第8代,非創傷性,主要擊退荷爾蒙斑,淡斑,有冇用視乎你本身係咪真係有嗰啲皮膚問題啦,做一次市價大約係$3XXX,舊機價錢會再平啲但效果無咁好,皮膚問題針對性無咁強,一分錢一分貨

333s    發表於 22-10-26 21:34

別墅

2024勳章

回覆 維吉尼 的帖子

上網睇返,STELLAR M22針對8大肌膚問題,除你講嘅擊退頑固色斑,仲包括去除暗瘡印痕,美白均勻膚色,激活膠原再生,收細粗大毛孔,減少油脂分泌,治療玫瑰座瘡,同埋改善微血管擴張

333s    發表於 24-1-17 17:47

別墅

zengmei 發表於 22-9-14 17:28
回覆 維吉尼 的帖子

上網睇返,STELLAR M22針對8大肌膚問題,除你講嘅擊退頑固色斑,仲包括去除暗瘡印痕, ...
其實好少人一次過有咁多皮膚問題…我問題主要係夏天一去沙灘哂太陽就會出斑,之前玩左個免費體驗,做之前都有問係咪最新8代原廠儀器,因為我覺得d機型好舊或者係轉售既番黎既話會影響效果,打電話問過係最新同原廠儀器先放心,我本身都易出斑斑,做完life young stellar m22淡左,皮膚細緻左少少

大宅

回覆 維吉尼 的帖子

Life young how much each time?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊