自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

airhei 發表於 22-9-15 03:34
阿峯也是受害者之一,如果李生真係無去探訪過佢,咁真係唔係幾岩

其實有無人知佢而家喺邊?傷勢係點?只係話情況轉差,要人相信,最起碼有証據,阿mo 都有醫院交待佢病情,佢只係有KOL 交待,好難令人相信,至少佢自己或屋企人出嚟講...

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

meinatmn 發表於 22-9-14 23:24
第一步就做錯咗,出得院比人感覺就係無事,之後再講咩都無用,再加上搵個咁嘅人代言,就錯上加錯,如果當初 ...

如果傷勢嚴重,就算自己要求,醫生都唔會比出院

珍珠宮

8月時已出過聲:

呂詩慧在Facebook代阿峯家人轉述並非「輕傷出院」,而是「轉院繼續留醫」,另外即使出院但因病情需要每天回醫院接受治療,而由於盆骨和腰部被壓傷未可回家休養,並要搬到方便出入的地方暫住。

https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E ... B%E5%A3%93%E5%82%B7

珍珠宮

舞者張梓峯未出院 太太證實轉往中大醫院繼續治療

侯爵府

alau2021 發表於 22-9-14 21:01
正常人會怕咗李家勢力,難得呂校長肯幫佢出面,唔理佢係真假校長乜人都好,佢乞人憎就唔賠呀?講清楚舞蹈員 ...

係囉,我反而欣賞呂校長願意為阿峯發聲
連古唔講都唔敢出聲
善心人張敬軒支援都唔敢比
就知要面對嘅勢力係點

首頁

尾頁

跳至