自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

工人惹來全家病,大人病唔緊要,bb 受苦好心痛。Bb昨晚開始燒和幾聲咳,今朝驗到淺線,好擔心好擔心。我囝疫下出世,冇真正病過,好驚佢有事

男爵府

20170101 發表於 22-9-27 21:57
工人惹來全家病,大人病唔緊要,bb 受苦好心痛。Bb昨晚開始燒和幾聲咳,今朝驗到淺線,好擔心好擔心。我囝 ...

冇事的,放鬆,持續量體溫,同醫生攞定各種平安藥,太高燒吃退燒藥,多休息

珍珠宮

侯爵府

求上主憐憫姊妹的孩子,醫治他,抑制他體內的病毒,並使他在休息中好好復元,及免於一切後遺,又賜他們一家平安~
誠心所願~阿門

大宅

祝早日康復

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

工人惹來全家病,大人病唔緊要,bb 受苦好心痛。Bb昨晚開始燒和幾聲咳,今朝驗到淺線,好擔心好擔心。我囝 ...

祝早日康復
如果有不適要馬上去醫院急症室

侯爵府

回覆樓主:

翡翠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

早日康復
放下自在

珍珠宮

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

送上誠意祝福 , 願你仔仔早日痊癒

水晶宮

好明白,take care

珍珠宮

牛年勳章

回覆樓主:

小朋友咁細,去確診指定診所睇醫生穩陣d。Anyways, 祝你們早日康復

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Touch wood 有咩就立即入急症室,祝仔仔早日康復
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

唔好擔心,祝早日康復

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

祝早日康復

珍珠宮

祝早日康復

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

jm 加油!
你自己有冇中?保重, 如你病在仍要照顧家人, 好辛苦.

睇實d bb, 如高燒幾日不退, 目光呆滯或抽搐, 立即去急症室.

祝你全家早日康復

水晶宮

祝早日康復。

男爵府

牛年勳章

回覆樓主:

唔好太擔心,朋友嘅bb 11個月嘅時候都中咗,都燒得好高,最後都好返啦

首頁

尾頁

跳至