親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我係今日回程, 上星期五去程架機新過今日回程, 但都係見到歲月痕跡 , 但回程果一架可以用殘去形容

我果張商務係3千3, 其實見最平經濟係16xx, 不過要早多2日去要請多日假唔想同同事爭, 真心呢個價抵坐

去程得9個人,個餐係一盤過咁上, 叫左蝦好食, 但根本太夜食唔落

回程坐爆人, 餐係係逐碟上, 仲有推車仔比你揀要生果/芝士/甜品, 叫左牛 & 三文魚, 牛麻麻但三文魚估唔到咁好食 , 仲有要試佢柸埃寒塞俄比亞咖啡, 好飲

*頭2張相去程, 尾2張相回程
attach0/tmp/phpbHJQ1K
attach1/tmp/phpENAudV
attach2/tmp/php1LAsp5
attach3/tmp/phpMJ4BBf

寶石宮

Acealice 發表於 23-4-11 19:38
機位係咪闊好多?睇到有人搭間business class 但係唔知幾錢一程

係好闊落有3個窗咁闊, 仲可以躺平

佢最平係3千3, 唔計佢坐位保養同時間差既話都ok既

大宅

回覆 double-w 的帖子

唔洗客氣,我第一坐都好多疑問,曼谷出境比想像中快,早啲到機場冇問題.

男爵府

TMC3012 發表於 23-4-12 22:54
係好闊落有3個窗咁闊, 仲可以躺平, 而且我2個人唔駛同陌生人一齊坐

*第一張去程, 第二張回程 ...

多謝大家的回應,我買的是經濟位,去年12月買價格是一千四百幾,不可以預先選餐
另想問洗手梘,消毒藥水是否不可以跟身

寶石宮

double-w 發表於 23-4-13 13:38
多謝大家的回應,我買的是經濟位,去年12月買價格是一千四百幾,不可以預先選餐
另想問洗手梘,消毒藥水是 ...

千四好抵呀
餐係上機先揀
你講果啲都可以跟身呀, 不過就100ml以下

男爵府

TMC3012 發表於 23-4-13 14:33
千四好抵呀
餐係上機先揀
你講果啲都可以跟身呀, 不過就100ml以下

感謝回覆

首頁

尾頁

跳至