自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆樓主:

截止‘溝渠’都仲係心目中冠軍,但決賽兩首都太賣弄唱功,bad boy直頭over咗,Jasmine,十邊 都唱得有感染力d。如果只計琴晚,Janees喺我心目中最多第三名,要同xix 爭。

大宅

MrsSingSing 發表於 22-10-3 12:06
截止‘溝渠’都仲係心目中冠軍,但決賽兩首都太賣弄唱功,bad boy直頭over咗,Jasmine,十邊 都唱得有感染力 ...

認同

成日叫會令人聽得好辛苦,但佢技巧一定好過其他參賽者

Jasmine 令人聽得舒服

第三名的小妹妹也不錯

其實呢啲嘢各花入各眼,幾個都唔差,希望佢哋能夠繼續努力完成自己嘅夢想

侯爵府

ShanShan123 發表於 22-10-3 12:16
認同

成日叫會令人聽得好辛苦,但佢技巧一定好過其他參賽者
well said
頭3名都各有千秋, 但比賽就是比賽, 以總決賽分勝負
janees 2首都真係麻麻, bad boy直情唔想望住佢
jasmine首快歌雖然都好一般, 但起碼我都仲想睇住個電視機

男爵府

其實有樣嘢,將原曲改得太多,令聽眾好Confused。

尤其bad boy,一開頭唔知佢啲音係點,唔知佢係咪走音

感覺像我明明諗住買盒檸檬茶,但原來個盒裏面裝着菊花茶,以為壞左

Pam 那首都係!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

nicelady2828 發表於 22-10-2 23:24
也是我心目中冠軍,如果佢出道,我一定會捧場

其他冇乜興趣

Me2
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

大宅

回覆樓主:

唱歌技巧係勁,但唔好聽,無感情

男爵府

pc2012 發表於 22-10-2 23:21
《聲夢2》我覺得Janees 唱得最好

Jasmine唱得咁差,好似普通人唱K咁,竟然可以第一⋯ 根本5個之中,最差 ...

賢仔在我心目中係冠軍
做人,5好難为自己

子爵府

2023年兔年勳章

cyyiu 發表於 22-10-3 11:18
所以我更欣賞佢,明明有料,唱得好聽,比評判插到體無完膚,仲可以微笑回應,果然係陳奐仁口中講嘅高手!
...

好欣賞佢呢種態度
日後只要有契機,
前途無可限量

珍珠宮

牛年勳章

回覆樓主:

今朝再响YT睇多次 Janees同Jasmine既快歌,仍然覺得應該Janees赢。

如果純聽歌,Janees雖然略嫌over咗少少,但總勝過Jasmine handle唔到跳唱明顯唔夠氣,變返吸塵機。

如果以觀賞既角度,Jasmine 既performance亦唔好睇,跳舞唔得,無stage presence, 撥太多次頭髮喇,Yumi 跳得咁勁都未見過佢需要一路跳一路撥頭髮。

公爵府

Piaget 發表於 22-10-3 15:27
今朝再响YT睇多次 Janees同Jasmine既快歌,仍然覺得應該Janees赢。

如果純聽歌,Janees雖然略嫌over咗少少 ...

同意

真係撥太多次頭髮,又眼定定望住男 dancer 唔知點解咁安排

大宅

Jasmine唱得咁差,好似普通人唱K咁,竟然可以第一⋯ 根本5個之中,最差 ...

Janees同Sabrina明顯歌藝比Jasmine好好多⋯

Jasmine似中學唱歌比賽級數⋯ 攞冠軍完全無說服力

子爵府

同感

首頁

尾頁

跳至