潮流時尚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

公爵府

Hero111 發表於 22-10-14 00:32
我想請問下針紙係咪一定要實體比佢睇?(我掉咗)可以apps顯示打咗針可以嗎?thanks
...

可以其實最主要有個qr code, 我本身有入iPhone wallet, pdf file in mobile n 安心出行,其實比佢check ok, 不過有正本佢睇快啲姐

大宅

trin527 發表於 22-10-14 00:35
可以其實最主要有個qr code, 我本身有入iPhone wallet, pdf file in mobile n 安心出行,其實比佢check ok ...

麻煩晒期待你分享正野

公爵府

trin527 發表於 22-10-13 23:27
Tea set 1550 yen

目測grand front Osaka只有Panasonic shop冇咗,百貨公司Rolex可以排隊入去問下錶,暫 ...

話說即刻去朝聖,其實差不多三年真個個調曬位,好彩唔怕fish過咗年幾打去搵下SA, 有啲之前離開過H又番去做!其實去完上次旅行又係reseller到買下袋,真冇乜太苛求,比十樣SA搵,居然全部冇,你話配貨幾高!我預咗去傾下近況,門口有個SA mark你appointment 預約時間,另有一條條排隊排,我入去1小時,間中問下stock level, 一心要mini bolide, 照舊百無,但SA入咗去一陣,居然話有一個B25 Ghw 有冇興趣,我囡已經話有,仲話Etoupe, 我個囡好激動, 但可惜比$時, SA話點解phw 嘅,我冇所謂,雖然好喜歡金,但phw親白線都靚,咁又多一個BB 了
attach1/tmp/phpke61RY

伯爵府

trin527 發表於 22-10-14 00:52
話說即刻去朝聖,其實差不多三年真個個調曬位,好彩唔怕fish過咗年幾打去搵下SA, 有啲之前離開過H又番去做 ...

都話你實有好野想問下個B女稅前幾多円呀?

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我聖誕都去大阪呀,唔知會唔會都係百無呢

伯爵府

trin527 發表於 22-10-13 23:27
Tea set 1550 yen

目測grand front Osaka只有Panasonic shop冇咗,百貨公司Rolex可以排隊入去問下錶,暫 ...

大宅

話說即刻去朝聖,其實差不多三年真個個調曬位,好彩唔怕fish過咗年幾打去搵下SA, 有啲之前離開過H又番去做 ...

見到都心花怒放!

公爵府

生命麵包 發表於 22-10-14 02:45

都話你實有好野想問下個B女稅前幾多円呀?

好似1210000 yen r

伯爵府

大宅

奇奇媽媽 發表於 22-10-13 19:07
到時分享分享,我農曆新年都會去大阪呀

我新年去東京,搵間酒店係Hermes對面,老公批准左日日去(emoji)

公爵府

trin527 發表於 22-10-14 08:32

嘩足足平香港成萬五蚊呀 恭喜trin 相信只係呢個trip既開始only

大宅

Congrats!! 可以分享點識到SA, 同埋使唔使配貨先買到B?
我之前去東京,試咗好多間都唔成功。除咗淨係一間有可以配貨買mini C

公爵府

johnsonwifey 發表於 22-10-14 09:23
Congrats!! 可以分享點識到SA, 同埋使唔使配貨先買到B?
我之前去東京,試咗好多間都唔成功。除咗淨係一間 ...

其實我諗如果新客除咗用$等佢對中國人有印象我諗都冇可能,我日本已經由yen x10嗰時買開了,所以有D SA識啦,這間shop買咗1x年了,唯有舊客真冇乜講金,因佢知你會努力買比面佢所以我成日講去多啲買下買下就ok

伯爵府

trin527 發表於 22-10-14 08:32

好抵

大宅

回覆 trin527 的帖子

Thanks for sharing!!! Happy for you!!
買H 都真係要好努力

伯爵府

nanaanna 發表於 22-10-14 08:55
我新年去東京,搵間酒店係Hermes對面,老公批准左日日去(emoji)

嘩,巧幸福

伯爵府

johnsonwifey 發表於 22-10-14 09:23
我之前去東京,試咗好多間都唔成功。除咗淨係一間 ...

如果配就有我都願,知唔知配貨比例多少

公爵府

trin527 發表於 22-10-13 16:07
哈哈你真叻,去望下啦

今朝黎左Hankyu, H一樣scan code排隊,暫時1.5小時仲未排到,Chanel 可以直入,Rolex見人排自己又排下,咁一定冇貨,不過問咗一個月有番貨幾隻,可以試吓每日運氣,我食嘢簡單,soup stock 係我至愛,toast bfast 470 yen without tax
attach1/tmp/phpzeJ3Ql
attach2/tmp/phpaCLHyr
attach3/tmp/phpXaeDgx
attach4/tmp/phpEAJPYC
attach5/tmp/phpfNFpHI

大宅

trin527 發表於 22-10-14 11:42
今朝黎左Hankyu, H一樣scan code排隊,暫時1.5小時仲未排到,Chanel 可以直入,Rolex見人排自己又排下,咁 ...

見到JM你去旅行, 真係好開心!! 我眼睛去旅行了.

公爵府

奇奇媽媽 發表於 22-10-14 11:20
如果配就有我都願,知唔知配貨比例多少

更唔知拉,因為佢哋日本人唔太喜歡配貨,想當年係有貨就要賣比個客㗎嘛,所以一係銀旦,一係成日去買嘢,首先識左個SA先,有對你印象,再問下袋,又等下次追下

首頁
12345...7

尾頁

跳至