美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

人生第一次打去BOTOX, 唔知係我唔彩 定係醫生手勢差。打完兩個星期後條眉向上飛🥲,台頭仲衰。

依家唔知點算好,
所以有冇其他醫生同美容診所推薦呀?

禁止訪問

象牙宮

ev_ 發表於 22-11-8 09:44
人生第一次打去BOTOX, 唔知係我唔彩 定係醫生手勢差。打完兩個星期後條眉向上飛🥲,台頭仲衰。
:囧 ...

你額头好多紋???

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

子爵府

邊間打?應該計錯份量

複式洋房

樓主係唔係打左眉心?我打左眉心,之後會好想戚眉,但係我唔介意,然後再過多一兩星期就慣左會自動放鬆返
我打個間都叫我如果打眉心最好打埋台頭,如果唔係會用多左額頭,我話睇下效果先便無打。所以你咁樣有機會是正常的

禁止訪問

複式洋房

回覆 ev_ 的帖子

邊間打?

大宅

畀面勳章

你吾算吾好彩有我墊底,我第一次又系比个女医生打到戚左眉,我當時系打枱頭同眉心,个女医生好馬虎又急冇同我用筆点好啲位置,不停咁叫我翁起个額頭然後就打落去,搞到我堂眉好似外星人咁,好丑怪,我返去同佢講,佢話試下幫我再打針放鬆堂眉但打左兩次都冇用,个陣好慘,戴眼鏡同剪陰遮住堂眉,終於成3个月先至叫做自然返啲,个次真係一生難忘 但係已經系好多年前都吾記得个女医生叫乜名。
要忘記傷痛,係時候要重新振作起來,可以嗎?  

大宅

咁恐怖..... 試下搵其他醫生問下有冇得補救,或者要等幾耐個針劑先會失效

子爵府

extreme_biter 發表於 23-7-20 19:46
樓主係唔係打左眉心?我打左眉心,之後會好想戚眉,但係我唔介意,然後再過多一兩星期就慣左會自動放鬆返:h ...

謝謝資訊你覺得效果好嗎?我都搵緊醫生

複式洋房

jjhwong 發表於 23-7-21 12:09
你吾算吾好彩有我墊底,我第一次又系比个女医生打到戚左眉,我當時系打枱頭同眉心,个女医生好馬虎又急冇 ...

邊間診所?咁恐怖?

大宅

畀面勳章

ChnRobert 發表於 23-10-11 17:44
邊間診所?咁恐怖?

我一向黑仔,个次系我人生第一打botox ,系朋友个同事介紹不過佢系打平果肌吾系botox. 如果細心嘅医生系会用筆点左啲位先打,呢位女医生乜都冇点就只系叫我翁起个額頭飞針落去,所以就出左一个太空人的我,个陣又壓眉又戚眉眼又冇神,真系冇面見人个樣好肉酸,後來我同个医生講我話比佢打到戚晒眉好難睇,佢幫我打左啲放鬆藥水但一啲功效都冇,我只記得間医美系恒隆中心叫星港医美,最衰吾記得个医生叫乜名否則我一定会公開,後來仲比我發現个医生原來比人告緊架 [/smil 所以自此之後就就只Keep 住搵謝医生打botox ,有時真係吾好貪平最緊要搵个有医德嘅医生。

禁止訪問

象牙宮

jjhwong 發表於 23-10-12 16:03
我一向黑仔,个次系我人生第一打botox ,系朋友个同事介紹不過佢系打平果肌吾系botox. 如果細心嘅医生系会 ...

星港醫療中心
恆隆中心2307
botox 打眉心紋, 安全D?。
謝医生打botox 收費高嗎?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

別墅

LOJessica_!! 發表於 23-10-12 16:21
所以打針幾時都係唔好貪平
去大醫美信心點都大D
有咩事都有得追

邊間大既好

大宅

畀面勳章

333s 發表於 23-10-12 18:16
星港醫療中心
恆隆中心2307

你好勁呀,竟然比你搵到埋个地址,佢地仲未消失咩仲用緊同一个名?我嘅第一次就系比嗰衰女医生打botox ,搞到我差啲想跳樓,我已經吾記得个医生叫乜名。往下嘅日子我就搵謝医生幫我打,佢都系女医生,我覺得佢收費合理最緊要就系打完真係變靚吾系變醜,我系打眉心同枱頭紋因為我兩樣都有。

大宅

畀面勳章

LOJessica_!! 發表於 23-10-12 16:21
所以打針幾時都係唔好貪平
去大醫美信心點都大D
有咩事都有得追

當時个間星港都好出名都算系大机構,又如何?我有投訴个医生,咁佢咪幫我打左兩次放鬆針囉但一啲效果都冇,最後大約等左几个月先好返啲咋。所以打botox真系要有人打過有个板比你睇過先好去打吾好自己walkin ,呢啲系我經驗,所以如果搵到个好医生就吾好轉,因為打botox 系一生一世冇得返轉頭 架

象牙宮

jjhwong 發表於 23-10-14 07:52
你好勁呀,竟然比你搵到埋个地址,佢地仲未消失咩仲用緊同一个名?我嘅第一次就系比嗰衰女医生打botox , ...

网上搜架。我只想知多D。
識起底人才是勁。
星港醫療中心 是那个集团?
星港醫療中心宣傳拉客疑失德 - 美容扮靚 - Baby Kingdom - 親子王國 香港 討論區 (baby-kingdom.com)

botox 安全,打錯。6个月也會消(時間)

理性討論交流者。

大宅

畀面勳章

333s 發表於 23-10-14 09:54
网上搜架。我只想知多D。
識起底人才是勁。
星港醫療中心 是那个集团?

冇錯,就系差不多6月个才消失,但那几个月渡日如年連照近都吾想,朋友吾想見工吾想返因為个樣好怪好丑。

大宅

畀面勳章

333s 發表於 23-10-12 18:16
星港醫療中心
恆隆中心2307

我上网跟返星港呢全名search,終於比我搵返當年幫我打botox个衰医生,佢系陳X嘉医生,奉勸各位姐妹如果搵佢打botox 真係要考慮清楚。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊