自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

https://www.youtube.com/watch?v=DPJb0Ca5eO4&ab_channel=TVB%E5%A8%9B%E6%A8%82%E6%96%B0%E8%81%9E%E5%8F%B0

2:55 開始睇

連編審都咁講,唔怪得呢個劇情咁無謂啦,如果佢唔係要自肥,個劇情會連貫好多。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

個校長角色好似都係車總揀!
呢條線真係多餘!

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

mickeyeva 發表於 22-11-11 20:57
個校長角色好似都係車總揀!
呢條線真係多餘!

X 2
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

禁止訪問

侯爵府

呢幾集我都話, 白富美年青校長會睇得上一個洗廁所的中年肥膩大叔, 肯定係男人自己妄想出嚟的劇情, 只係唔知諗出嚟的男人係林敏驄

琥珀宮

naicha 發表於 22-11-11 21:01
呢幾集我都話, 白富美年青校長會睇得上一個洗廁所的中年肥膩大叔, 肯定係男人自己妄想出嚟的劇情, 只係唔知 ...

睇預告都覺得有問題,校長應該冧丁子朗呢類小鮮肉就差唔多,有咩可能搵個又冇錢又搭2元車嘅阿伯呢,多鬼餘

侯爵府

好媽媽勳章

我又覺得佢有啲意思嘅,兩公婆結婚廿幾年,好難肯定唔會有思想出軌或甚至乎有行動,但最後始終發現自己最緊張都係頭家,就想浪子回頭了
開心每一天

珍珠宮

玩具勳章

回覆樓主:

千千結婚後d戲又邊個加,怪到不得了,明明之前自己都頂唔順呀媽要搬出去住,而家又話老公要就呀媽,又離婚又行開下

侯爵府

雪影 發表於 22-11-11 21:06
我又覺得佢有啲意思嘅,兩公婆結婚廿幾年,好難肯定唔會有思想出軌或甚至乎有行動,但最後始終發現自己最緊 ...

係呀, 出軌一d都唔奇, 如果係isabella群可以理解, 一齊洗廁所洗出愛火花
對象係黃嘉雯, 仲要人哋show佢, 真係太離地

象牙宮

回覆樓主:

仲要個女角係佢揀㗎嘛

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

雪影 發表於 22-11-11 07:06
我又覺得佢有啲意思嘅,兩公婆結婚廿幾年,好難肯定唔會有思想出軌或甚至乎有行動,但最後始終發現自己最緊 ...

我明白,但驄哥都諗下佢劇入面的角色地位同自己本身外型,如果佢思想出軌係同離婚中年婦人呀咁,我覺得冇咁突兀,但一個清潔公司連樓都冇一層的肥大叔,有個教育程度做得教育中心校長的女子著三點式同佢去散心,係咪離譜d?

侯爵府

好媽媽勳章

naicha 發表於 22-11-11 21:09
係呀, 出軌一d都唔奇, 如果係isabella群可以理解, 一齊洗廁所洗出愛火花
對象係黃嘉雯, 仲要人哋 ...

咁係個小三出衆咗,個男人又大叔咗啲嘅,係人嘅問題,車總高估咗自己個外型
開心每一天

翡翠宮

naicha 發表於 22-11-11 07:09

Isabella 群的話驄哥應該唔肯拍

子爵府

Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

naicha 發表於 22-11-11 21:09

咁車總會嫌棄群姐,出軌都要搵個後生過老婆先有癮

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

禁止訪問

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

chingnc 發表於 22-11-11 21:08
千千結婚後d戲又邊個加,怪到不得了,明明之前自己都頂唔順呀媽要搬出去住,而家又話老公要就呀媽,又離婚 ...

係,仲話個老公唔啱,好野蠻

子爵府

rayrayus 發表於 22-11-11 20:52
https://www.youtube.com/watch?v=DPJb0Ca5eO4&ab_channel=TVB%E5%A8%9B%E6%A8%82%E6%96%B0%E8%81%9E%E5%8 ...

唔鍾意佢

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

雪影 發表於 22-11-11 21:06

什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

珍珠宮

naicha 發表於 22-11-11 21:01
呢幾集我都話, 白富美年青校長會睇得上一個洗廁所的中年肥膩大叔, 肯定係男人自己妄想出嚟的劇情, 只係唔知 ...

原來才子都會犯天下間男人會犯嘅錯

首頁

尾頁

跳至