自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

好慘呀!
狗主現身,話有另一版本,唔關佢事,唔賠償,羅生門!

視頻://www.youtube.com/embed/qCiTBCwHTEI
視頻://www.youtube.com/embed/LbNjMXGGBqk東張西望 | 再次跟進男童遇巨犬傷臉報道 男童母親被指控漫天要價敲詐狗主?| TVBUSA - YouTube
attach0/tmp/phpq70DzR
attach1/tmp/phpwDzNw5
attach2/tmp/php2sEfuj
attach3/tmp/phpK9y0rx
attach4/tmp/phpaFM0pL
attach5/tmp/phpwVgeoZ
attach6/tmp/phpUXBGmd
attach7/tmp/phpEYOglr
attach8/tmp/phpO4EXjF
attach9/tmp/phpUF2JiT
attach10/tmp/phpoPRCh7
attach11/tmp/phpuc2ygl
attach12/tmp/phpS3zzfz
attach13/tmp/phpWuoFeN
attach14/tmp/phpSWpWd1
attach15/tmp/phpeZxpdf

男爵府

睇埋聽日先,唔熟既狗本來就有攻擊可能
亂咁摸好易出事

大宅

2024年龍年勳章

回覆樓主:

大狗仲高過小朋友,好危險

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

但個傷口,似牙咬嗎?

20150618bb    發表於 22-11-29 10:49

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

男爵府

回覆樓主:

但甘大隻狗其實要用口罩 好危險

20150618bb    發表於 22-11-29 10:49

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

mickeyeva 發表於 22-11-25 19:57
好慘呀!
...

隻狗咁大隻,我都驚
小朋友都好慘,要睇埋明晚先得

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有冇人有cap 圖,有興趣睇佢claim 咩?見有張肉枱單據,仲有其他睇唔切!

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

咁大隻狗~~~就算狗主話隻狗唔會咬人~~~我都唔會比自己小朋友行咁近囉~~~

la_source    發表於 22-11-28 12:24

大宅

2024年龍年勳章

回覆樓主:

見到小朋友塊面好心痛, 我諗佢呢世都會有陰影!

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

my005 發表於 22-11-25 20:00
但個傷口,似牙咬嗎?

似,見到仲甩左肉

子爵府

好慘呀!
...

我仔細個時都試過俾嫲嫲養嘅狗抓傷
到現在8年幾都還有些傷癢
Welcome to my son's website. Hope I can listen all baby parent's useful question and answer,thanks!

大宅

回覆樓主:

又有下集
話唔係狗咬

象牙宮

cy101 發表於 22-11-25 20:01
有冇人有cap 圖,有興趣睇佢claim 咩?見有張肉枱單據,仲有其他睇唔切!
佢話補品費。

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

睇埋明天先講,事後冇其他人拍片?

珍珠宮

回覆樓主:

其實做媽媽應該有啲危機意識
有乜理由走去影相

beebee67890    發表於 22-11-25 21:52

琥珀宮

肉枱有一張2000定3000,另外見到一張石崇魚單1萬蚊,仲有的士單。

琥珀宮

mercurycc 發表於 22-11-25 20:03
佢話補品費。

想睇下明細?

珍珠宮

2023年兔年勳章

好慘呀!
...

追睇聽晚東張

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

stagea 發表於 22-11-25 20:02
似,見到仲甩左肉

我唔敢睇﹗
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

大宅

石祟魚$10000
豬肉$2000
花膠$4000

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊