自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

my005 發表於 22-11-25 20:04
我唔敢睇﹗

我黏低頭望左一眼

大宅

有無可能係開閃光燈影

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

stagea 發表於 22-11-25 20:03
肉枱有一張2000定3000,另外見到一張石崇魚單1萬蚊,仲有的士單。

係囉,立下眼,見唔係三幾佰個d喎!

象牙宮

cy101 發表於 22-11-25 20:03
想睇下明細?
見到豬(月展)唔知咩事$2000.

伯爵府

狗主最尾唔認啲傷口係狗咬,但當時又識wtsapp問小朋友受傷情況同傾賠償,即係點

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

emzzzz 發表於 22-11-25 20:04
石祟魚$10000
豬肉$2000
花膠$4000

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

cy101 發表於 22-11-25 20:05
係囉,立下眼,見唔係三幾佰個d喎!

係呀~
石崇魚可以買1萬蚊,一張過既單嚟,邊度可以有咁多貨買

男爵府

個阿媽又會比小朋友同隻甘大的狗仲要三唔識七拍照 阿媽都有責任 影相為咩 為放上網呃like

琥珀宮

mercurycc 發表於 22-11-25 20:05
見到豬(月展)唔知咩事$2000.

2000蚊買到幾多隻豬(emoji)呢

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

回覆樓主:

留位。睇埋聽明再結論

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

emzzzz 發表於 22-11-25 20:04
石祟魚$10000
豬肉$2000
花膠$4000

石崇魚咁貴嘅咩,買了幾多條

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

要追埋聽晚東張

珍珠宮

cy101 發表於 22-11-25 20:01
有冇人有cap 圖,有興趣睇佢claim 咩?見有張肉枱單據,仲有其他睇唔切!

我只見到肉枱張單係$2000,但睇唔到內容。

大宅

stagea 發表於 22-11-25 20:03
肉枱有一張2000定3000,另外見到一張石崇魚單1萬蚊,仲有的士單。

明屈啦,係咪當咗响大陸…

珍珠宮

回覆樓主:

attach0/tmp/php95AquU
attach1/tmp/phpNwvuw0
近來瘋狂用衣車 梳化套 咕臣 床單 枕袋 被袋 背包都做過   

琥珀宮

stagea 發表於 22-11-25 20:06
係呀~
石崇魚可以買1萬蚊,一張過既單嚟,邊度可以有咁多貨買

所以呢,睇埋明天!

琥珀宮

LekGirl 發表於 22-11-25 20:08
我只見到肉枱張單係$2000,但睇唔到內容。

個鏡頭好快就過!

伯爵府

mickeyeva 發表於 22-11-25 20:08
石崇魚咁貴嘅咩,買了幾多條
石崇魚係貴架!但都唔會一次過買到成皮野囉

珍珠宮

mercurycc 發表於 22-11-25 20:03
佢話補品費。

冇錯!佢話藥費,膠布同埋補品…

子爵府

如果在街我會話個狗主有問題多因為在街佢要有口罩,但這情況父母有全責,因為父母有責任排除危險,這個正是。人地講無危險就無?人地話獅子無危險你又走去同佢影相你話是那人責任?所以我從不會理狗主等話點點點....因為就算主人都無可以知隻狗會下一秒做什麼。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊