自由講場

跳至

首頁

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

臨近聖誕同新年,想搵地方一家人齊齊開心玩樂?點少得嚟 D·PARK 食買玩呢~

國王深明小朋友放長假一定唔少得去放電,喺年尾至新年呢段特別日子,特別送出 D·PARK 多元智能童樂園電子門票,等國民可以帶埋仔女去開心暢玩一番!

「D·PARK全新多元智能童樂園」為全室內兒童樂園,分為4個主題玩樂區,設計各種場境俾小朋友激發運動細胞及人生初次駕駛體驗:

超跑挑戰:恍如置身於真實賽車場中!以F1(Formula 1,一級方程式賽車)為設計藍圖,準備一場超級跑車競賽
越野逃生:穿越森林和原野,駕駛四驅電動車跨越路障,開展森林冒險之旅
淘金危機:化身掘金勇者,駕駛剷泥車在以建築工地為設計背景的場景,體驗掘金樂趣
勇闖高峰:考驗膽量!挑戰3.1米高親子吹氣滑梯,嘗試刺激一刻

以遊戲券形式進場
星期一至五: 每節限時 10分鐘
星期六,日及公眾假期:每節限時8分鐘

年齡及身高限制:
淘金危機(電動車):3歲至8歲;身高90-140cm
勇闖高峰(彈床)70至150cm (身高70至110cm必須有家長陪同)

點先可以拎到?

1. 回覆本帖文,回答以下問題

問題:你最想如何同小朋友過聖誕節?

2. 請將以上同樣答案連同個人資料填寫於以下報名表格,首50位最有創意及填寫好表格嘅國民就可以獲得D·PARK 多元智能童樂園電子門票2張!

報名表格:https://bit.ly/3WotdW8

截止日期:2022年12月27日

得獎通知:小編將選出首50位最有創意的國民,於2022年12月29日前以電郵通知各得獎者得獎詳情。

門票有效日期:2022年12月29日至2023年1月31日 (1月22日除外)

*12月29日18:40更新:得獎通知電郵經已發出,恭喜各位得獎者

活動條款及細則:
1. 每位會員只限參加一次,所有重複參加恕不接受。
2. 任何因網絡問題、系統固障、電話接收問題或被第三方應用程式攔截而引致會員所遞交的資料有遲延、遺失、錯誤或無法辨識等情況,親子至國概不承擔任何責任。
3. 任何會員如被發現盜用他人賬戶、以不誠實方法登記,親子王國有權即時取消其參加資格而毋須另行通知。
4. 親子王國只代為送出禮品安排,而非由親子王國直接供應,有關禮品之品質或服務相關的查詢,請直接聯絡有關商戶,親子王國一概不會負責。
5. 親子王國保留活動最終決定權。

洋房

張form好似開唔到

中央情報員  唔好意思!開到啦!  發表於 22-12-20 17:04

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

個表格有問題
入唔到

attach1/tmp/phpLAjoh6

中央情報員  唔好意思!開到啦!  發表於 22-12-20 17:04

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

想同小朋友在家玩斷捨離, 張玩具捐比有需要的人

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

開唔到

中央情報員  唔好意思!開到啦!  發表於 22-12-20 17:05

子爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 熱血勳章 BK Milk勳章

回覆 中央情報員 的帖子

我最想和小朋友在聖誕節食聖誕大餐再睇燈飾

大宅

虎到金來勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

回覆樓主:

左聖誕節,我們去做環保義工導師。希望仔仔明白聖誕節分享愛的節日。

大宅

2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 美好大世界2017勳章

我最想聖誕節係同小朋友去做義工。

大宅

BB防敏心得分享勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

我們會整一盆聖誕donut, 享受親子煮野食的樂趣,又會在聖誕party 中,分享給朋友一起吃。

大宅

美好大世界2017勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章 認識瑞士牛牛第一回 2016畫展勳章

中央情報員 發表於 22-12-20 16:00
臨近聖誕同新年,想搵地方一家人齊齊開心玩樂?點少得嚟 D·PARK 食買玩呢~

國王深明小朋友放長假一定唔少 ...

我最想同小朋友去 D Park 多元智能童樂園,過一個刺激及挑戰自我的聖誕,又可儘嘗D Park 多過美食,大人小朋友開心又滿足!

男爵府

虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

我會同小朋友留港過聖誕,去大商場睇聖誕樹影靚相,又會到尖東睇兩岸燈飾,最後當然會約親朋好友開party, 開心過聖誕~

大宅

BK Milk勳章

最想帶住佢周圍去玩食大餐

大宅

開開心心於D.PARK玩1日
白雲未必只在天,低頭有時亦可見,
前進未必向前走,退後亦可變向前。

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我最想仔女可以過得勁開心嘅聖誕節!要玩到唔捨得走!

男爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

最想同我一對小朋友聖誕節去玩同睇燈飾,佢地2個剛剛5歲,開始感到聖誕節既氣氛,想同佢玩d park既彈彈床

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我最想同小朋友去 D Park 多元智能童樂園,過一個刺激又開心的聖誕,又可儘嘗D Park 多過美食,大人小朋友開心又滿足!

複式洋房

2024勳章

聖誕準備同小朋友去d.park過一個開心聖誕,果度有聖誕市集,同小朋友睇埋戲,食埋飯,玩埋呢個多元智能童樂園就最開心啦

大宅

Poo得好勳章 認識瑞士牛牛第一回

我會同小朋友去睇聖誕燈飾,買下聖誕禮物俾佢地。另外,希望可以帶佢地去D.PARK玩下,俾佢地開開心心咁過聖誕節啦⋯⋯

複式洋房

MommyPanel勳章

最想和小朋友去玩,D Park、迪士尼、海洋公園,因為這個聖誕節大人小朋友都需要放鬆一下!

複式洋房

我最想和小朋友週圍去睇燈飾,影聖誕樹, 去D Park玩,再去食聖誕大餐~~

首頁

尾頁

跳至