自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

今個聖誕節會同小朋友去香港歷史博物館,晚上再去悠久歷史的太平館餐廳食聖誕大餐同佢訴說香港歷史故事,之後再欣賞尖沙咀燈飾,再去食甜品,祝各位聖誕快樂
---生命無價,請支持領養---

子爵府

醒目開學勳章

我想同小朋友放假去充下電,玩下食下效鬆下,室內遊樂場就唔怕凍吾怕落雨,最好不過

別墅

珍珠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

我想幫小朋友cosplay扮剷泥車司機, 去D-park駕駛剷泥車玩掘金遊戲

洋房

回覆樓主:

我最想同小朋友做一d聖誕小手工,睇下燈飾,食聖誕餐,重好希望可以去dpark玩下彈床同車,禁樣呢個聖誕就好開心啦

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

考試温書温到暈
去D park 放電好精神

大宅

我最想同小朋友去D PARK玩勇闖高峰,渡過一個開心的聖誕節。

因為佢好好動,在疫情下,很少機會出門,而今次活動,正可以讓佢可以舒展一下。希望藉著呢個活動,令佢有個快樂聖誕!

大宅

帶小朋友去荃灣D. PARK放電、食嘢加shopping,又可以在港消費,又有親子活動時間… so happy.

男爵府

中央情報員 發表於 22-12-20 16:00
臨近聖誕同新年,想搵地方一家人齊齊開心玩樂?點少得嚟 D·PARK 食買玩呢~

國王深明小朋友放長假一定唔少 ...

想同小朋友一齊去D.PARK玩同食嘢,開心享受假期

別墅

臨近聖誕同新年,想搵地方一家人齊齊開心玩樂?點少得嚟 D·PARK 食買玩呢~

我最想同阿仔變為聖誕老人,聖誕節帶着很多禮物送給所有小朋友。

複式洋房

我最想同小朋友去日本過聖誕,帶佢去睇雪,Shopping,但係今年聖誕節要返工,所以只可以係香港過,去左尖東睇燈飾,今年好多人

大宅

2023年兔年勳章

我最想帶小朋友去商場影聖誕佈置,去尖東影燈飾,帶佢食聖誕大餐

複式洋房

我最想同小朋友去泰國,過熱辣辣既聖誕節,係泰國行商場,行市集,食泰國菜

男爵府

BB防敏心得分享勳章 認識瑞士牛牛第一回

聖誕節我會同小朋友在家開設山寨版冒險樂園,同家人共度快樂時光。小遊戲不用複雜,全部就地取材,簡簡單單唔洗複雜,廢物利用都可以玩得好開心。

男爵府

BB防敏心得分享勳章

近年的聖誕都困於家中,今年一於搞搞新意思,同小朋友走到室外,參加歷奇之旅,度過一個充滿挑戰性、又刺激的聖誕節。

大宅

會先用講故事型式 教小朋友聖誕節嘅由來 等佢更加了解呢個節日 之後再同屋企人一齊食聖誕大餐交換禮物 感受節日氣氛

複式洋房

回覆樓主:

我最想同我的兒子一起過聖誕節。上午溫書,下午出去看戲,吃大餐。讀書娛樂兩不誤

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章

回覆樓主:

我最想同小朋友同埋兩家長輩一齊過聖誕!特別係依幾年,至親聚首一堂好難得,聖誕最開心就係同身邊至愛一齊,食大餐,再去睇燈飾!依個節日自從小朋友識行識走就開始,希望以後每年都可以繼續,年年開心過聖誕

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

我今個聖誕正正帶左小朋友去D·PARK食買玩,去左多元智能童樂園玩吹氣彈床,小朋友喪跳喪玩滑梯,開心到震,再每人買左幾件衫預備過年著,又去誠品買聖誕禮物,小朋友揀左本介紹動物既書,非常開心。之後仲一家人食豐富聖誕晚餐,食飽再去商場內美國冒險樂園玩一陣,一家度過左一個輕鬆快樂又唔太凍既聖誕!

男爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

我最想和小朋友週圍去食聖誕大歺,去D Park玩過痛快

首頁

尾頁

跳至