美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆 ritama1990 的帖子

我都做咗一次啦,謝謝你

大宅

回覆 Acealice 的帖子

小事,我原本自己有呢啲問題都唔知點搞,都係呢到各位jm 分享,先搵到方法

別墅

我都有睇哂Anyway thx thx

複式洋房

我係fb 睇到,原來冇__生活都影響鬆弛問題,因為個到都係肌肉,而肌肉係需要運動,練緊致

大宅

想知道邊間好?
想知一次價錢?
有冇懶人包

大宅

想問下你哋做完機之後有冇屋企做其他保養,我係fb睇有個球形狀嘅野,放入去做收緊,有冇用

別墅

ritama1990 發表於 23-3-5 19:43
回覆 yipmc 的帖子

好,我都冇滲但係想長效,下次去我再問下做完之後每年做一次當保養得唔得先 ...

請問可以pm邊間比我嗎?(emoji)

大宅

回覆 Superwomia 的帖子

做完之後只做過兩次深蹲之後又懶返

大宅

睇嚟啲錢唔慳得,我膝頭哥唔好,好難做呢類型運動

複式洋房

發表於 7 天前 |只看該作者
家用嘅同街嘅機比較唔到,個能量唔同,我買左s字頭個枝,買完做咗兩次已經擺埋一邊,但係呢樣野冇可能轉賣,嘥錢

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

發表於 6 天前 |只看該作者
ritama1990 發表於 24-4-8 12:51
回覆 Acealice 的帖子

小事,我原本自己有呢啲問題都唔知點搞,都係呢到各位jm 分享,先搵到方法 ...

我都去咗做,試造價4500但係之後要$9000一次,我話上網都係5000幾,買了三次乜都冇送,之後價錢唔知
http://lilypie.com/Fifth_Birthday_code.php
驕傲(Pride).貪婪(Greed).迷色(Lust).忿怒(Wrath).嫉妒(Envy).貪食(Gluttony).、及懶惰(Sloth).

珍珠宮

發表於 6 天前 |只看該作者
ritama1990 發表於 24-5-5 23:45
回覆 Superwomia 的帖子

做完之後只做過兩次深蹲之後又懶返

請問做嗰時有冇話你需要做幾多次有效?因為佢話叫我要做最少12次。
http://lilypie.com/Fifth_Birthday_code.php
驕傲(Pride).貪婪(Greed).迷色(Lust).忿怒(Wrath).嫉妒(Envy).貪食(Gluttony).、及懶惰(Sloth).

複式洋房

發表於 昨天 00:00 |只看該作者
回覆 chiandjoyce 的帖子

請問邊間?

複式洋房

發表於 昨天 17:18 |只看該作者
chiandjoyce 發表於 24-5-9 02:50
請問做嗰時有冇話你需要做幾多次有效?因為佢話叫我要做最少12次。

12次? 咁多? 我做緊fotona g runner,佢話我做6次已ok
暫時做左3次, 都已冇再滲尿

大宅

發表於 昨天 21:43 |只看該作者

個女仔話3次起跳,你係唔係做哂內外咁計?所以9000? 我都係試做4500,之後單次係5000幾,佢話如果買3次就有野送,我只係做內,冇做外,因為私密外觀呢啲,我冇需要改善,另外單次買就冇野送囉,唔知你係咪去同一間

大宅

發表於 昨天 21:45 |只看該作者

我估睇鬆弛程度,但係如果唔貪送嘅野,續次去續次俾,咁樣起碼可以觀察情況,如果送嘅野岩用就另計我自己會咁囉

珍珠宮

發表於 昨天 23:46 |只看該作者
Superwomia 發表於 24-5-14 21:43

個女仔話3次起跳,你係唔係做哂內外咁計?所以9000? 我都係試做4500,之後單次 ...

唔係呀,佢一開波就話$9000.1次,跟住我話上討論區係圍起講5000幾一次,仲話之後未必係5000幾一次,淨係內陰,我買咗三次乜都冇嘢送

珍珠宮

發表於 昨天 23:47 |只看該作者
Superwomia 發表於 24-5-14 21:45

我估睇鬆弛程度,但係如果唔貪送嘅野,續次去續次俾,咁樣起碼可以觀察情況,如 ...

我諗住計埋試用價,做四次睇吓點先,現在不停咁做收盆腔運動,或者想買家用嗰個,因為$9000.1次真係太貴負擔唔起

大宅

發表於 15 小時前 |只看該作者
chiandjoyce 發表於 24-5-14 23:46
唔係呀,佢一開波就話$9000.1次,跟住我話上討論區係圍起講5000幾一次,仲話之後未必係5000幾一次,淨係內 ...

你去邊間?我琴日試做完,都係join左3次內,圍返5千幾一次

珍珠宮

發表於 14 小時前 |只看該作者
Cambyyungcc 發表於 24-5-15 00:45
你去邊間?我琴日試做完,都係join左3次內,圍返5千幾一次

銅鑼灣金朝陽中心

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊