潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Del

男爵府

dnangel25 發表於 23-1-3 15:12
朋友的妹妹剛被支票檔在今天偷了手袋
各位姊妹見到任何人網上放售jm同一編號的kelly 28 外縫 綠色Madame 皮 ...

即係人地入左支票就俾袋人?唔知支票係第二日4 pm 後先過數?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

你賣幾錢?買家冇講價或要求驗?
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

我諗起我幾年前買架二手車仔, 賣家係車行, 本票都唔收, 真係同個職員去銀行拎十幾萬 cash 出來畀尾8數 .......

絕無落井下石之意, 只係想講, 開車行咁有經驗, 咁大舊錢都堅持現兜兜, 可知啲騙徒幾咁無孔不入。

希望拉到個衰人, 樓主個妹搵得返個袋。

大宅

Prosperous 發表於 23-1-3 17:54
我諗起我幾年前買架二手車仔, 賣家係車行, 本票都唔收, 真係同個職員去銀行拎十幾萬 cash 出來畀尾8數 .... ...

係!希望拉到衰人!

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

dnangel25 發表於 23-1-3 15:12
朋友的妹妹剛被支票檔在今天偷了手袋
各位姊妹見到任何人網上放售jm同一編號的kelly 28 外縫 綠色Madame 皮 ...

試下報埋H總部,希望日後spa截到。
work hard PLAY hard

首頁

尾頁

跳至