自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

CoCo振作, 希望身體無咩事, 加油!

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... ?refer=notification

天后李玟(Coco)與年長16歲的加拿大籍富商老公Bruce Rockowitz驚爆婚變,11年婚姻危危乎!半年前女方已搬離昔日愛巢,兩人處於分居狀況。Coco閨蜜不忿好友被欺負,踢爆Bruce多番出軌,兩個繼女亦偏幫爸爸,令Coco孤立無援,更屈到病,暴瘦到只剩93磅變皮包骨!

2023年只過了數天,便爆出Coco與老公Bruce分居!2011年兩人在港舉行一連兩日世紀婚禮,花費高達1.5億元,在邵氏影城改建的婚宴舞台舉行結婚派對,邀得美國R&B天后Alicia Keys在派對彈琴獻唱,場面非常盛大,成為一時佳話。

專溝後生女

不過甜蜜是有限期!近年多次傳出Coco的婚姻亮起紅燈,前年她在社交網上載與老公及兩個繼女的一家四口照,以示感情不變,但其實只是她原諒老公第一次出軌。其閨蜜看不過眼鬧爆Bruce:「佢一而再、再而三出軌,女伴都係後生鬼妹仔,佢要風流快活完全唔避忌,當Coco透明。第一次Coco畀機會佢,但佢唔改,今次係第三次,佢啲Common Friend都撞見過,同番Coco講,佢自己都認出軌。」

三番四次遭背叛,一向充滿正能量的Coco都撐不住,半年前搬離愛巢與老公分居。她一直疼錫Bruce與前妻所生的兩個女兒,視為己出,但兩繼女知道爸爸不忠後,竟靠邊站,對Coco漠不關心!愛情和親情都被背棄,她在雙重打擊下非常傷心,其社交網已unfollow兩繼女。由於她寢食難安,短短幾個月暴瘦至42.3kg(93磅),更屈出病來。

懶理老婆坐輪椅

近日她上載自拍側身照,見其腰間掛了一個小膠壺,有粉絲問是否「引流管」,但她沒有解釋;另一張是她磅重照,見其左腳用紗布包裹着。閨蜜指Coco近月飽受腳傷,試過痛到不能行要坐輪椅:「係新傷舊患,上年年底佢飛咗去美國睇醫生,啱啱返港,未決定幾時做手術。」又直斥Bruce身為老公,明知太太腳有事,卻沒有關心慰問過,任由她獨自飛美國睇醫生:「Bruce唔珍惜呢個好老婆,Coco喺最紅時嫁畀佢,對兩個女又好,我哋都覺得Coco唔應該再啞忍落去。」

Coco從小到大都很重感情,可能她是遺腹子,父親在她出世時已離世,故她自小已很愛錫媽媽和兩位家姐,對愛情更加死心塌地。從來做事正面、只講好事不提傷心事的她,於2022年回顧的發文中,隻字不提與老公分居,只比喻自己是女戰士:「生活有時並不容易,但是我想用女戰士的態度來勇敢面對生活裏面的各種艱難,我們無法控制人生會發生甚麼,但是我們可以選擇自己的態度、力量、勇氣和勇敢,是我們面對生活最智慧的態度。」

已刪除用户

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

Coco喺最紅時嫁畀佢,對兩個繼女又好,我都覺得不忍

健康為重

水晶宮

唔係歧視
但硬係覺得呢 d 有錢鬼佬又點會唔玩唔滾唔出軌呢。。。

琥珀宮

mickeyeva 發表於 23-1-6 22:58

其實嫁鬼佬預左

restahaus    發表於 23-1-7 00:36

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

回覆樓主:

有錢佬去滾都唔係新鮮事
佢應該都預計到掛

禁止訪問

2024勳章 虎到金來勳章

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

返香港自己好好過活吧,去到佢要飛去第二度醫腳個男人都不聞不問,死心啦

珍珠宮

牛年勳章

回覆樓主:

出軌咁多次仲好似亳無悔意,仲有咩好留戀?

男爵府

apelok 發表於 23-1-6 23:14
有錢佬去滾都唔係新鮮事
佢應該都預計到掛

咪就係。除非好似周汶錡咁隻眼開隻眼閉

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

靚仔如碧咸,c郎都一樣滾,何況呢d有錢佬

restahaus    發表於 23-1-7 00:44

伯爵府

sky_blue618 發表於 23-1-6 23:20
咪就係。除非好似周汶錡咁隻眼開隻眼閉

佢老公個feel成個大情聖,咸濕様。
當年話就話跟父親做珠寳鑽石生意,好似有個brand定有店,睇怕都係失匙夾萬

子爵府

回覆樓主:

係咪一齊差唔多廿年,有無得分身家?

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

好少專一既有錢佬。

restahaus    發表於 23-1-7 00:45

珍珠宮

2024年龍年勳章

opclk99 發表於 23-1-6 23:15
老公都六十幾仲咁有心有力?

男人去到80歲都仲可以生可以滾

opclk99    發表於 23-1-6 23:38

珍珠宮

2024年龍年勳章

granja 發表於 23-1-6 23:37
好少專一既有錢佬。

暫時諗到霍啟剛,希望佢同晶晶相愛到老啦

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

有錢身痕, 啲女始終鬼妹唔同諗法

子爵府

回覆樓主:

好鍾意coco希望佢保重身體

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

hasting 發表於 23-1-6 23:36
係咪一齊差唔多廿年,有無得分身家?

之前報道過話好似冇 所以李先搞過過億婚禮

伯爵府

mickeyeva 發表於 23-1-6 22:58

我錯重點 1.5億元世紀婚禮

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊