自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

現場多唔多人sell黃牛
咩價位?
另外之前網上買黃牛的有冇人入唔到場

伯爵府

annie133 發表於 23-1-13 18:43
現場多唔多人sell黃牛
咩價位?
另外之前網上買黃牛的有冇人入唔到場

冇人呀?

大宅

我都想知呀!不過我諗有嘅都已經好high咁喺度睇緊 ,未得閒答
我係KaboMa ;-)

珊瑚宮

回覆樓主:

JM無睇過kpop演唱會?
疫情前,黃牛都已經唔會係現場售飛

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

今日再問單丁 13/1 $799 都要 $3000
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我見 FB 好多收了訂金就消失了
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我身邊完全無人買到飛

伯爵府

cbeyond 發表於 23-1-13 19:21
JM無睇過kpop演唱會?
疫情前,黃牛都已經唔會係現場售飛

咁佢地賣剩D飛點呀?

伯爵府

KaboMa 發表於 23-1-13 19:14
我都想知呀!不過我諗有嘅都已經好high咁喺度睇緊 ,未得閒答
...

咁又係今晚再問下先

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

聽晚有冇人去?

大宅

esmehouse 發表於 23-1-13 19:29
我見 FB 好多收了訂金就消失了

係呀!見到都心寒⋯⋯成街都係騙徒

寶石宮

KaboMa 發表於 23-1-13 19:54
係呀!見到都心寒⋯⋯成街都係騙徒
最慘今次仲要玩 e-ticket,同一張票賣比好多人都得,到時入場真係玩先到先得。

別墅

想問下member 入場點 check? 遲下幫阿女試下買澳門飛,但我唔想睇啊

伯爵府

班戟小子 發表於 23-1-13 21:13
想問下member 入場點 check? 遲下幫阿女試下買澳門飛,但我唔想睇啊

冇check wor, 張飛都冇識別

禁止訪問

子爵府

其實錢都唔係問題
如果好想睇貴2-3倍我都肯
但買電子飛風險太高
今日已經有一班買咗黃牛入唔到

大宅

Adiezz 發表於 23-1-13 21:16
其實錢都唔係問題
但買電子飛風險太高

伯爵府

Adiezz 發表於 23-1-13 21:16
其實錢都唔係問題
但買電子飛風險太高

吓!咁大矱

別墅

回覆 annie133 的帖子

咁就好, 唔洗陪佢睇. 我真係冇乜興趣.

子爵府

pomanlife 發表於 23-1-13 19:46
聽晚有冇人去?

我聽晚呀!

首頁

尾頁

跳至