潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 baby_CH 的帖子

係呀,Brillant加好多呀,exotic都加5%以上,SA大概覆我個價係呢啲加幅,好彩加價前買咗嘢咋至於event,我SA今日返工都話未confirm,但好少會平日三日搞。通常我都無乜所謂,SA會夾其他SA,揀個少人嘅時段叫我去,不過如果真係平日三日,咁我都要放工時間,有可能會見到你。

大宅

回覆 ggbwong 的帖子

2017年出過淺紫色,而且本身今次SS 2023個logo有5隻色 (紫藍綠黃紅),但唯獨係無出紫色袋,所以我估今年都唔會有紫色。而且7月係出FW,就算有都只會係深紫色,但我印象中睇preview好似唔覺有。但如果真係好想要,可以試下問SA有無得MTO,可能有一點點希望。

伯爵府

2024勳章

jcassy 發表於 23-6-23 00:09

係呀,Brillant加好多呀,exotic都加5%以上,SA大概覆我個價係呢啲加幅,好彩加價前 ...

7月14-16,星期五六日嚟喎

侯爵府

牛年勳章

jcassy 發表於 23-6-23 00:22
回覆 ggbwong 的帖子

2017年出過淺紫色,而且本身今次SS 2023個logo有5隻色 (紫藍綠黃紅),但唯獨係無出紫 ...

Thanks for ur info.
但我冇買過野,冇相熟sa,多數都唔會可以MTO.

大宅

哈哈,我琴日先發現我睇錯月份,所以以為三日都係平日。我SA會睇埋其他SA嘅appt後,幫我reserve一個比較少人嘅時段,但都有可能見到你,因為通常佢地會預我係第一日出席,而我又會坐好耐好耐。到時如果見到面,就嚟say下hi,相認下

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊