自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

睇到眼濕濕,rip
走左都未搞掂單案,含恨而終...細佬正衰仔

我起我大伯,又係99未走前轉晒d 錢落自己戶口,跟住 99周圍同人講 d 錢比人攞晒,佢d 錢冇晒,果陣大伯陣話佢老人痴呆 腦退化,唔好信佢講野
呢件事,我到宜家都未放低 ...點解要老人家唔開心,辛辛苦苦儲一筆 冇啦啦冇左,會唔安樂 唔開心,老實我估 99果陣情況 正正常常 最多最多 都係玩多5年...大伯真係等唔到? 事實佢疏忽照顧令到99 年半左右就走左

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

stagea 發表於 23-4-23 20:00
好慘,新冠3日就走埋
細佬呃左翟婆婆413萬,拎哂啲錢,真係好癲!
...

我99果陣都係,只要清醒d 就同我地講d錢比人攞晒,佢唔講邊個我都知佢講邊個
所以 姑9比錢99 話比佢買野食,我都大大大聲叫99 收起佢,唔好比人攞晒 收密d(事實99已經郁唔到, 只可以訓係張床度 每次99攞住d錢 袋落衫袋,就好開心 好有安全感咁)
諗返都有d 感觸

男爵府

畀面勳章

meowmeow34 發表於 23-4-23 20:13
細仔為咗錢真係禽獸不如, 呢個賤精等天收

仲有佢個衰老婆,兩個都係賤精中嘅賤渣希望陸大狀幫到翟婆婆追返啲錢,同告得入兩個賤渣
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

大宅

邊間所謂政府甲級護老院咁衰格?
啲高層又龜縮唔敢出嚟
我覺得最後電話嗰個其實就係甘太

stagea    發表於 23-4-24 09:26

您, 是我一個遙遠的夢~~~

翡翠宮

hellomiki 發表於 23-4-23 20:12
中新冠走了

我都好難接受到,2個月前都仲精精神神

6點幾煮緊飯時,話希望婆婆冇事,真係估唔到

rip

子爵府

2024年龍年勳章

mandy952 發表於 23-2-2 20:21
個阿婆連大仔都唔信,如果一早講比大仔知就冇事啦
同埋打幾次大仔電話都唔聽,明知阿媽80幾歲,有電話聽唔 ...

婆婆唔舒服有事打比大仔,大仔放工返屋企見婆婆好唔舒服都唔係即時call白車
到婆婆昏迷咗,仲問婆婆洗唔洗call白車
婆婆都暈鬼咗,點答你
我同c6睇到心up,同意你所講連環不幸事件

瑪瑙宮

mickeyeva 發表於 23-2-2 19:57
現金和金器, 屋企放190萬, 俾細仔偷了, 雖然一家唔知一家事, 但唔使做2集!
東張西望|幼子謀奪母 ...

咁你想做几多集

伯爵府

攞咗413萬唔係細數目喎。

大宅

個衰仔肯定覺得好彩已經拎走晒啲$,只係冇唸到大仔會搵東張,希望東張繼續跟進,起碼知道婆婆白事衰仔呢家會唔會出現

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

selinako^^ 發表於 23-4-23 20:40
睇到眼濕濕,rip
走左都未搞掂單案,含恨而終...細佬正衰仔

現實真係大把呢啲人

男爵府

回覆樓主:

咁樣呃錢,唔方有運行。

首頁

尾頁

跳至