自由報料

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

如題.....應該點搞好?之前係地深圳出咗閘既舖頭開咗張,跟住用黎綁銀行,微信....所有大陸app....

請問而家第一步要點做先,出過張電話於再去銀行話比佢知轉咗號碼?有jm知嗎?

子爵府

michelle071180 發表於 23-2-9 09:55
如題.....應該點搞好?之前係地深圳出咗閘既舖頭開咗張,跟住用黎綁銀行,微信....所有大陸app....

請問而 ...

实名左? 系就到移动营业部搞.

別墅

michelle071180 發表於 23-2-9 09:55

請問而 ...

邊間架?係微信搵返相關公眾號問客服有冇得網上入錢開通返

禁止訪問

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

wachau 發表於 23-2-9 11:33
停咗幾耐?如果啱啱停既話,一般增值之後就可以用得返
好耐了.....疫情前已經無增值

翡翠宮

michelle071180 發表於 23-2-9 12:24

咁無啦,出過張啦!會去廣州嗎?從化卡零月費幾抵玩,但要攞去廣州實名。

珍珠宮

2024年龍年勳章

lyh80115 發表於 23-2-10 23:14
咁無啦,出過張啦!會去廣州嗎?從化卡零月費幾抵玩,但要攞去廣州實名。
...

仲有零月費「從化卡」賣嗎?

翡翠宮

PaPa 發表於 23-2-10 23:24
仲有零月費「從化卡」賣嗎?

有呀,當年好出名嗰位「大學生」賣家,轉微店開店。我早兩日加咗佢微信,有問必答,有興趣搵佢問詳情。

从化0 定制商品 懂货联系客服 https://k.youshop10.com/-u66h7qD?share_relation=27ac044c2bdc17da_1069677003_1&a=b&wfr=BuyercopyURL

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

michelle071180 發表於 23-2-9 12:24

再開過新咭先去銀行update電話號
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

lyh80115 發表於 23-2-10 23:35
有呀,當年好出名嗰位「大學生」賣家,轉微店開店。我早兩日加咗佢微信,有問必答,有興趣搵佢問詳情。

...

謝謝你 啱啱問左佢,話實名得兩間店,但之後過戶就係任何廣州店都可以
放下自在

翡翠宮

cattz288 發表於 23-2-11 00:10
謝謝你 啱啱問左佢,話實名得兩間店,但之後過戶就係任何廣州店都可以 :wah ...

係呀,一間越秀區、一間從化 。仲有啲平價卡係無實卡,畀密碼你去補領兼實名……

從化卡簡直有不死身,因為零月費,唔會扣到無錢收番個號碼,最多停機,隔咗幾年仲有得賣……

象牙宮

lyh80115 發表於 23-2-11 01:07
係呀,一間越秀區、一間從化 。仲有啲平價卡係無實卡,畀密碼你去補領兼實名……

從化卡簡直有 ...

早知當年買爆佢 1人可以實5張
放下自在

水晶宮

lyh80115 發表於 23-2-10 23:14
...
會去廣州玩既,但鄉下係珠海中山

翡翠宮

michelle071180 發表於 23-2-11 10:17

有計劃去廣州就買(多)張,順便搞實名。

珍珠宮

lyh80115 發表於 23-2-11 01:07

從化卡簡直有 ...

只可去越秀或從化指定營業廳辦實名手續?

翡翠宮

sochui 發表於 23-2-11 12:14
只可去越秀或從化指定營業廳辦實名手續?

係呀,賣家話只可以去呢兩間。

翡翠宮

cattz288 發表於 23-2-11 01:34
早知當年買爆佢 1人可以實5張

而家買爆都未遲

珍珠宮

lyh80115 發表於 23-2-11 13:15
係呀,賣家話只可以去呢兩間。

香港有無直通巴士可去越秀區的店?

象牙宮

michelle071180 發表於 23-2-11 10:17

我當年都係一家人去廣州玩,我自己去實名,老公帶仔女去室內場玩
放下自在

翡翠宮

sochui 發表於 23-2-11 13:23
香港有無直通巴士可去越秀區的店?

直巴無研究,剛睇過可以坐地鐵到動物園站C出口。
attach0/tmp/phpaIzyX9

首頁

尾頁

跳至