潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

洋房

上年11月入坑,想出gp30大地色 同視乎情況有冇機會多一個 non qb ,之前有上BK 做功課,知道0配冇可能,第一次買咗萬幾蚊野,第二次買野拎到SA 電話,大約每一個月去一次每次都有買嘢,到依家大約spend 左70k, 20k 鞋,20k衫,25k巾(男女裝都有),淨返係 fashion accessory 未必計,so far 所有野都係自己約巡舖買,問袋status SA 頭幾次話難最近直接答冇貨,請問各位資深 jm 咁係咪正常? 依家係咪應該停一停等一等先?
估唔到non qb 都咁難,本身唔想搵代購先入 shop, 但依家兩頭唔到岸又唔知點好……
多謝大家!

jasminewan35    發表於 23-2-13 19:15

洋房

回覆 blackypurin 的帖子

Thanks jm……GP 我話大地色(灰、米丶藍都得)冇話一定要一隻色呀,佢話得黑色有
其他non qb 有冇邊個容易啲?我問 bolide 25/27 都係話冇

洋房

回覆 gzilla 的帖子

thanks for sharing
70k 我真金白銀買咗野,一個袋都未有都係事實。而佢問我有咩想要我都講過唔係target qb, 最想要gp30, 唔係覺得唔對路同frustrated都繼續做cd rom 唔會開 post

洋房

回覆 jenniferK 的帖子

thanks jm佢so far 淨係offer 過黑gp ja
或者我等到4/5月先再算可能真係要比d 時間

都知急唔黎但spending 多左ge 時候又不自覺緊張同埋好似另外jm講有人 walk in 就有就更加覺得自己好似好蠧咁,希望最後都出到1-2個袋。
btw 多謝你d 101 同巾 post, 超有用呀~

洋房

回覆 mandmdr 的帖子

thank you

洋房

回覆 Carriegerrard 的帖子

thanks jm可能我講得唔清楚 sor係過咗30k之後我已經有問其他啦,但都係答冇/好難。

依家唯有希望 end up gp 以外可以多一個其他non qb, 或者係一個高啲 tier ge non qb。暫時唔會再 spend 住。

洋房

回覆 gzilla 的帖子

thank you jm
yes, 本身諗住唔係 target qb 就唔想浪費 spending / 時間試 SA,都預咗要配,點知佢咁,依家聽大家意見暫停,耐心等. 希望最後拎到1 gp + 1 其他 or if 得1 個都係好d ge offer 然後就88 佢。

meanwhile 爬緊你個 price post 研究可以有咩其他夠 spending ge 選擇。你好有心整理好有用呀!

首頁

尾頁

跳至