自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

大多數都係幾十歲冇結婚又冇拖拍既老女人,特別變態黑人憎

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

大姑娘 發表於 23-2-15 19:07
男人結咗婚,有兒有女,一樣咁。可以仲變態啲添。 你未遇過唔代表無。

唔好咩都賴未婚女人。

但大部份都係嫁唔出既老女人喎

水晶宮

大姑娘 發表於 23-2-15 21:43
所以我咪話你知男人都一樣有囉! 可以話你知:程度有過之而無不及!

男人都有,但女人就多d, 見幾個都係呢類type

水晶宮

大姑娘 發表於 23-2-15 22:20
係啦! 知道啦!

水晶宮

lovebobo 發表於 23-2-15 18:37
係,我阿姐就係呢種

琴日情人節,我best fd話比我聽佢個老女人呀頭發功攪佢個結左婚既下屬,明知人地出街,收工前兩個鐘先比野佢整,話果份野根本唔趕可以第2日先整,話一定做唔切

首頁

尾頁

跳至