親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

想問大家去過,入Mario
係唔係一定要買佢地手帶隻錶

冇手帶係味冇得玩game

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

mimibooo 發表於 23-2-19 12:51

溫過書,mario 主games 得兩個,一個mario kart, 一個耀西火車,無買手帶就玩不到打大佬,mini games 可以玩

上網好多介紹,有人覺得可以不買,有人又話不買去到=無野玩

我就決定買

男爵府

CrabPincers 發表於 23-2-19 14:32
溫過書,mario 主games 得兩個,一個mario kart, 一個耀西火車,無買手帶就玩不到打大佬,mini games 可以 ...

原來無買手帶都可以玩mini game, 我仲以為mini game一定要買

公爵府

ctsang 發表於 23-2-20 03:24
原來無買手帶都可以玩mini game, 我仲以為mini game一定要買

以我了解是可以玩,但終極大佬就無得玩

你幾時去?

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

我都睇過下..因買唔到fastpass ,,
所以要唸下買唔買錶...

珍珠宮

mimibooo 發表於 23-2-20 10:01

full 哂?

公爵府

mimibooo 發表於 23-2-20 10:01

你買不到fp, 一係買保証入園(mario), 一係買special entry (早15分鐘入場)

我不打算買fp, 諗緊買special entry

或者你有無看過官網?有隻premium fp 有晒mario 兩隻大games 的fp, 但都幾貴,還貴過張入場卷,你不介意錢的可以去看下

你幾時去?

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章

mimibooo 發表於 23-2-19 12:51

Mario 手帶隻錶都好快賣晒
上次11點幾入園已無貨

男爵府

CrabPincers 發表於 23-2-20 07:37
以我了解是可以玩,但終極大佬就無得玩

你幾時去?

我暑假先去

珍珠宮

回覆樓主:

朋友今日去,冇買fp,超多人 ,早個半鐘去到,排一個game 要兩個鐘。
好恐怖。

男爵府

olkan 發表於 23-2-21 15:20
朋友今日去,冇買fp,超多人 ,早個半鐘去到,排一個game 要兩個鐘。
好恐怖。
...

到時一定要買FP ,本來仲爭扎中買唔買

珍珠宮

Hei3705 發表於 23-2-21 16:12
到時一定要買FP ,本來仲爭扎中買唔買

千祈唔好安排五六日一,連住假期去 ,真係唔洗玩。
哈利要排3個鐘,點玩呀!浪費時間。
依家youtube內的攻略應該拍咗一段時間,不少skip咗排咗好耐性,或當時真係未大解放,冇咁多人去。

男爵府

olkan 發表於 23-2-21 18:36
依家youtu ...

謝謝你既資料,我5 月尾去,FP 3 個月前可以買,而家要認真睇吓買邊款。

伯爵府

olkan 發表於 23-2-21 18:36
依家youtu ...
我春節去,依入場人數預測揀綠色,真係好少人。Mario一開門可入,不用抽券,其他全部等15分鐘左右,係飛天翼龍下午先開所以要等40分鐘。

珍珠宮

babytt2 發表於 23-2-20 10:48
full 哂?

佢突然去,所以已經買唔到任何票
只有一款乜都有既入園票

今日飛,23號入

珍珠宮

babytt2 發表於 23-2-20 10:48
full 哂?

係呀,我2月頭先決定去

珍珠宮

abinayams 發表於 23-2-21 19:29
我春節去,依入場人數預測揀綠色,真係好少人。Mario一開門可入,不用抽券,其他全部等15分鐘左右,係飛天 ...

點解差咁遠 ,我都入apps睇過,等哈利真係要160分鐘,好幾個要等50至120不等。
呢個係今日綠色提示
attach0/tmp/php5B7Tbh

珍珠宮

wiiabcd 發表於 23-2-20 13:01
Mario 手帶隻錶都好快賣晒
上次11點幾入園已無貨

請問是否入場先有得買,仲要在mario場地先有?

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章

olkan 發表於 23-2-21 20:59
請問是否入場先有得買,仲要在mario場地先有?

入場前冇見其他地方有得買,沿Mario 場地方向走有兩個攤檔買,遠位置賣淨粉紅色,入園口位置完全賣哂,不過可能當時係12月剛開關,連平日星期二都超級多人,仲好多穿校服本地中學生入園。

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

Hei3705 發表於 23-2-21 18:51
謝謝你既資料,我5 月尾去,FP 3 個月前可以買,而家要認真睇吓買邊款。
...
我都係5月尾, 都想買fast pass, 有無咩要注意?

之前去過Harry Porter, 亞囝勁鍾意, 今次主攻Mario Land

太耐無去日本, 好似乜都唔記得晒咁..

首頁

尾頁

跳至