自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

熱血金章

我張從化卡,每次要買流量,3年冇用,唔記得點買。我有玩賺流量,但唔識點攞嚟用,人退化越來越蠢

翡翠宮

回覆樓主:

中国移动广东app簽到,10點搶1GB3日流量,要北上時兌換啟用。星期三仲有10GB7日……

子爵府

我之前唔知有簽到賺流量,每次直接喺中移動廣東app買¥3/1GB

男爵府

lyh80115 發表於 23-3-6 15:29
中国移动广东app簽到,10點搶1GB3日流量,要北上時兌換啟用。星期三仲有10GB7日……
...

其實係點搶?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

toffeetong 發表於 23-3-6 15:14
我張從化卡,每次要買流量,3年冇用,唔記得點買。我有玩賺流量,但唔識點攞嚟用,人退化越來越蠢 :bashful ...

今朝見有38 promotion組團成功就送
搵返,要3個好友
attach0/tmp/phpOCRUId

大宅

中国移动app 簽到,每個月可簽七日可賺700MB,種花三日送1GB,刮卡送7GB 不過未中過
广东移动 app 簽到達人講左
仲有微信大陸錢包送1個月500MB, 送足12個月

珍珠宮

熱血金章

lyh80115 發表於 23-3-6 15:29
...

早上十點?
另外,圖內流量的是免費領取的嗎?
attach0/tmp/phpLHIwQR
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

珍珠宮

熱血金章

dotwoo 發表於 23-3-6 16:11
中国移动app 簽到,每個月可簽七日可賺700MB,種花三日送1GB,刮卡送7GB 不過未中過
广东移动 app 簽到達人 ...

邊度可按入7日賺700mb,我每日都有在廣東移動智慧生活到簽到的
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

大宅

toffeetong 發表於 23-3-6 16:28
邊度可按入7日賺700mb,我每日都有在廣東移動智慧生活到簽到的

係用「中国移动」app,右上角 簽到領獎
attach1/tmp/phpv9iaRx

首頁

尾頁

跳至