自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

bearbear220 發表於 23-3-10 15:40
有睇,只可以話呢類係冰山一角,亞洲可能已經算少,美國玩邪教先癲

所以唔係講笑,連個政府都係,點會唔癲唔邪惡!

子爵府

2023年兔年勳章

回覆樓主:

睇咗幾集,真係好難理解,班信眾可以咁沉迷到咁。佢地既宗教活動又好攪笑,好似開party咁載歌載舞,宝貝童山個教主,次次著到公主咁,班信徒都賣命咁出去工作揾錢比佢洗

已刪除用户

大宅

fong2005 發表於 23-3-13 05:07
果班女仔唔係覺得俾人強
係感覺似後宮佳麗三千咁
教主係神

佢地有甘既思想,就想冇入邪教,都好易比其他男人呃。要有分是非黑白既能力,否則都係行好多寃枉路。。。

已刪除用户

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

fong2005 發表於 23-3-13 08:45
女孩子要富養
唔俾佢因為少少名利/錢就俾人呃
但要適可而止囉,否則只會太過物質化同變咗做港女
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

虐兒 我唔敢睇,做咗媽媽後睇哩d真係好心酸(emoji)

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

bearbear220 發表於 23-3-10 15:40
有睇,只可以話呢類係冰山一角,亞洲可能已經算少,美國玩邪教先癲
美國一定啦,如果唔係邊有咁多個國家幫佢買二手武器,控制人哋啲國家,又派兵喺人哋個國家度

光明會都大把明星加入
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

“屁股真大” 呢四個字已經成爲網民新語。

首頁

尾頁

跳至