自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

仔仔剛滿18歲是新登記人,但有關政府消費券計劃網站之新登記人,資料仍是登記日期為2022年6月23日至7月23日。找了很久都找不到正確位置填寫,請問bk知道嗎
attach0/tmp/phpuCxoPv

公爵府

咁有無講,哩批幾時有得收?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

可能未開始登出呢!新登記應該7月先收!

男爵府

.

水晶宮

2024勳章

未得咁快,今日記者會話稍後再公佈

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

等多陣

珍珠宮

等下啦,4月係派左舊年登記過的人先

珍珠宮

好媽媽勳章

queenie0102 發表於 23-3-10 20:11
仔仔剛滿18歲是新登記人,但有關政府消費券計劃網站之新登記人,資料仍是登記日期為2022年6月23日至7月23日 ...

係囉,政府只係講舊有登記的點點點,完全唔提幾月會開始新登記。就算而家未定實日子,都可以講個月份出來吖。政府的資訊真係

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

政府話遲啲會再公布從未登記嘅資料
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

queenie0102 發表於 23-3-10 20:11
仔仔剛滿18歲是新登記人,但有關政府消費券計劃網站之新登記人,資料仍是登記日期為2022年6月23日至7月23日 ...

剛滿18歲新登記係未有咁快, 遲d 先會再有公布

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

魔怪媽媽 發表於 23-3-10 21:23
剛滿18歲新登記係未有咁快, 遲d 先會再有公布

請問需要成功換到成人身份證才可申領嗎?我女2月1日生日已滿18歲,但到今天都還未成功預約到換領日期呀
[img]http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/default/kiss.gif

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

ching1972 發表於 23-3-10 22:02
請問需要成功換到成人身份證才可申領嗎?我女2月1日生日已滿18歲,但到今天都還未成功預約到換領日期呀:ig ...

唔需要, 滿18歲就得, 我仔上年都係咁

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

魔怪媽媽 發表於 23-3-10 22:05
唔需要, 滿18歲就得, 我仔上年都係咁

明白,麻煩你解答
[img]http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/default/kiss.gif

首頁

尾頁

跳至