親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

26/7-4/8 福岡(八月頭回程仲有$758)
2大1小連稅$76xx

子爵府

似返廉航價
attach1/tmp/php6mZm1f

珍珠宮

有咩玩㗎?

侯爵府

maggie92 發表於 23-4-13 13:48
似返廉航價

我早2個月買福岡7月尾去8月頭番,4大1小連去程25kg 回程40kg 行李 ,$14000

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

maggie92 發表於 23-4-13 13:46
2大1小連稅$76xx

我2月買3大1小,加埋行李$118xx
我撞正3日,7月中係日本紅假,買完機票即刻book酒店,我要book 4人房。依家酒店已經貴左好多。

侯爵府

yuensiu 發表於 23-4-20 22:28
我撞正3日,7月中係日本紅假,買完機票即刻book酒店,我要book 4人房。依 ...

我2大3小 (3, 13, 17), 酒店分兩間房

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

square72 發表於 23-4-21 11:56
我2大3小 (3, 13, 17), 酒店分兩間房

我book晒4人房,2小11歲同14歲,係有1晚住別府西鐵inn就book 2間2床房。
3晚vessel(18歲以下免費入住)不過唔想迫,就book 2張雙人床連1張單人床房

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

yuensiu 發表於 23-4-20 22:28
我撞正3日,7月中係日本紅假,買完機票即刻book酒店,我要book 4人房。依 ...

你好,你都係坐香港快運?暑假算好抵呀

我想6月去,乜都未Book有什麼好見意?洒店邊間好?

上次是你介紹我住大板洒店

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

yuensiu 發表於 23-4-21 12:06
我book晒4人房,2小11歲同14歲,係有1晚住別府西鐵inn就book 2間2床房。
3晚vessel(18歲以下免費入住)不 ...

jm仲有個問題,我入快運看機票,點解我襟一個人機票價錢是$2095…乜都未加

但再襟6人價錢,貴左好多,點解會咁既

珍珠宮

emily22 發表於 23-4-24 08:27
jm仲有個問題,我入快運看機票,點解我襟一個人機票價錢是$2095…乜都未加

但再襟6人價錢,貴左好多,點 ...

快運係咁嫁,可能平機票得少少,你買1,2張就會show到有平,例如佢得3張平機票,而你買4張就會直接出貴個價。

我福岡呀,租車就budget官網book,8日7夜租車加最貴個款車保險,唔洗6萬日圓喎。會員第1次訂仲減多1000日圓。
酒店我book 4人房,佢地要1人1床

2晚henna ha fukuoka hakata 4人房 $2349 ,包早餐

1晚別府西鐵inn,2間2床房,$1530,包早餐

1晚杉乃井,2張床加2張tatame $4411,包早+晚buffet

3晚vessel fukuoka kaizuka,$2349,包早餐,同泊車免費(2張雙人床加1張單人床)

瑪瑙宮

yuensiu 發表於 23-4-24 08:34
快運係咁嫁,可能平機票得少少,你買1,2張就會show到有平,例如佢得3張平機票,而你買4張就會直接出貴個 ...

咁應該點買好?

我都係去福岡,但係六月中,乜都未有訂

你住咁多間酒店既我唸住5日4夜,住一間酒店,不想走來走去,因為搭地鐵和巴士乍,又想住民宿啊!

瑪瑙宮

快運係咁嫁,可能平機票得少少,你買1,2張就會show到有平,例如佢得3張平機票,而你買4張就會直接出貴個 ...

我入去睇機票,一個人就平啲,襟2個人已經貴左了

咁其他航空公司又點呢?貴幾多?

瑪瑙宮

你去8曰?好正

珍珠宮

衫乃井 $4400 不包晚餐

珍珠宮

babytt2 發表於 23-4-24 09:02
衫乃井 $4400 不包晚餐

我book時係包4個人早同晚buffet,依家貴左好多

珍珠宮

emily22 發表於 23-4-24 08:48
我入去睇機票,一個人就平啲,襟2個人已經貴左了

咁其他航空公司又點呢?貴幾多?

去8日呀,有3日撞日本假期,所以有幾日酒店貴d。

快運一係分開買,我個時買咁啱4個同1,2個人同價,所以我4個1次過買。福岡最平快運,無得揀啦

瑪瑙宮

yuensiu 發表於 23-4-24 09:09
去8日呀,有3日撞日本假期,所以有幾日酒店貴d。

快運一係分開買,我個時買咁啱4個同1,2個人同價,所以 ...

明白,唔好意思問你咁多問題

想問問,快運行理點買?見到是$295..20 k g,咁我地去時,4個喼(重40 K g)回程應該6-70 K g左右,咁可以買2人40 K g(4個喼)這樣買得?謝謝你呀太多問題

唔知你明唔明,即係六個人去,四個篋,1個人買20kg=2個喼,這樣買可以?似乎可以慳返啲錢呀!唔知咁樣得唔得呢?

旅遊保險邊間買抵?

男爵府

maggie92 發表於 23-4-13 13:46
2大1小連稅$76xx

推介你去國產牛吃到飽(位於天神)

珍珠宮

yuensiu 發表於 23-4-24 09:08
我book時係包4個人早同晚buffet,依家貴左好多

包埋就差唔多,呢間溫泉,我想住多次

當年兩個幾歲,只係$1300 真係勁正

珍珠宮

emily22 發表於 23-4-24 09:25
明白,唔好意思問你咁多問題

想問問,快運行理點買?見到是$295..20 k g,咁我地去時,4個喼( ...

行李佢地唔會理幾多件,你買20kg寄3個喼都得,唔超重就ok。

首頁

尾頁

跳至