使用意見

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

剛轉手機,要重新download app冇得好似以前舊版咁睇到邊頁,第二日再開都停留喺嗰頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

lala229 發表於 23-5-31 10:42
剛轉手機,要重新download app冇得好似以前舊版咁睇到邊頁,第二日再開都停留喺嗰頁

...

你好,請問閣下是否由安卓手機轉用為 iphone ? 謝謝 !

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

特派員 發表於 23-5-31 15:46
你好,請問閣下是否由安卓手機轉用為 iphone ? 謝謝 !

係呀

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

lala229 發表於 23-5-31 15:48
係呀

你好,iphone app 未能支援此功能,這與新舊版本無關,我們會向產品開發人員轉達有關之訴求,謝謝支持 !

伯爵府

特派員 發表於 23-5-31 16:53
你好,iphone app 未能支援此功能,這與新舊版本無關,我們會向產品開發人員轉達有關之訴求,謝謝支持 !
...

但我另一部安卓機,都係早幾日下載bk app, 例如下面呢個post,我睇到第四頁,第二日再開都係喺第一頁,唔會好似以前咁去返第四頁,有得set嗎?我只知道有順序同倒序
謝謝

attach1_sign/tmp/phpUIYhPZ

超級版主

超級版主

我用開 android 手機係可以去返之前睇嗰頁,你係咪固定用一個戶口,中途有無轉用其他戶口?

伯爵府

bktcc 發表於 23-6-1 09:07
我用開 android 手機係可以去返之前睇嗰頁,你係咪固定用一個戶口,中途有無轉用其他戶口? ...

部機係c6的,我早幾日用佢個account同佢裝番個bk app 的。經你一講我用自己個Account登入試吓,又真係得喎
謝謝你嘅提醒

bktcc    發表於 23-6-1 18:24

首頁

尾頁

跳至