美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

請問有無jm用過呢枝去斑, 我用咗差不多一個月, 發覺d斑不但冇淺到, 反而仲深色咗!所以, 我宜家停用咗!

伯爵府

蘑菇 發表於 23-6-17 11:52
請問有無jm用過呢枝去斑, 我用咗差不多一個月, 發覺d斑不但冇淺到, 反而仲深色咗!所以, 我宜家停用咗! :t ...

之前用咗一陣都停咗,怕有唔好效果

伯爵府

請問有無jm用過呢枝去斑, 我用咗差不多一個月, 發覺d斑不但冇淺到, 反而仲深色咗!所以, 我宜家停用咗! :t ...

我老公有用過,去到但皮膚(emoji)紅,同埋隔一段時間(emoji)出番

子爵府

2024年龍年勳章

我有用過,有達一毫子大跟我好耐既曬斑少咗一半,整塊面,荷爾蒙斑位都淺咗,但唔可以用過量,我試過用太多甩毛紅咗

伯爵府

anniekayan 發表於 23-6-18 14:23
我有用過,有達一毫子大跟我好耐既曬斑少咗一半,整塊面,荷爾蒙斑位都淺咗,但唔可以用過量,我試過用太多 ...

想問最初用時, 底層d斑係咪會浮起?好顯眼, 要keep住揸直至浮起既斑淺色呢?

因我只係揸咗差不多一個月, 見d斑仲明顯咗!有d驚, 就唔敢再揸住.

子爵府

2024年龍年勳章

蘑菇 發表於 23-6-18 16:21
想問最初用時, 底層d斑係咪會浮起?好顯眼, 要keep住揸直至浮起既斑淺色呢?

因我只係揸咗差不多一個月, ...

我又唔覺有深咗色,但搽多咗份量係會紅但幾日會退

子爵府

皮膚科醫生開過比我,用咗一排粒斑又係深咗,之後醫生叫我停用

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊