美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

一齊之前以為佢只係細我3-4年,一齊左一年先發現原來佢細我8年!
未一齊之前同佢講過我幾多歲,之後我問佢細我幾多。佢答我細我幾歲姐,點知佢嘅幾歲係8年= =。
本身細5年已經係我極限,但so far 佢真係對我好好,我地已經規劃好下年簡單簽個字結婚。
但知道咗之後好怕人地睇落去覺得我老佢好多....簡直容顏焦慮。

子爵府

長崎草莓 發表於 23-6-29 13:46
一齊之前以為佢只係細我3-4年,一齊左一年先發現原來佢細我8年!
未一齊之前同佢講過我幾多歲,之後我問佢 ...

咁你未知佢細你8年果時係咪唔覺自己個樣老佢咁多先
如果係既話唔駛咁介意啦,最多做多d保養keep好自己

禁止訪問

象牙宮

年輕女,需要男取悅多。成熟女性,男性不需要太多取悅對方。
不必為容貌而焦慮。多運動,保持身材(不偏肥/瘦)。別亂吃,大吃大喝。身體欠健康就中醫調理。有了健康,皮膚就會好。不顯老。
經濟上,識理財。理財有道,你才有安全感,不怕男人會走掉的。
无论你年纪多大,是否有事业心,或者想结婚后回归家庭,理财都是人生的必修课,它不仅能带来物质层面的保障,还能给予精神层面的安全感 ...)有冇道理,自己思考。
女人真正的安全感,不是靠父母,也不能靠男人,靠自己。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

不感樂觀,只想祝福你們

大宅

我男朋友細我6年 佢個樣仲要天生童顏 一齊後我減肥 日日mask 打童顏針 以前唔在意呢啲 而家全部都做 不過都唔理得咁多自己開心 佢對你好又錫你咪得

伯爵府

我男友都細我接近8年,我地之前一直係朋友所以年齡好清楚,佢比佢真實年齡成熟,我比我真實年齡後生好多。所以外表無咩問題,只係我要更努力keep住,係比較辛苦

大宅

畀面勳章

我大我老公6歲,可能系我个樣比較young所以吾覺,我有基本保養同打扮,而家結左婚咁多年,反而變差左因為佢一向吾講究,而家仲變左大肥佬添,我都系keep住咁靚,所以女人一定要打扮同不能太肥 :laug 朋友都話我老公仲乜老左咁多
要忘記傷痛,係時候要重新振作起來,可以嗎?  

複式洋房

JessicaB2020 發表於 23-6-29 17:37
你有無同番佢講8年唔係差幾歲?佢知唔知你咁介意?

有呀,佢咪答我宜家幸福咪得,年齡唔重要。
佢知道我好介意,宜家我成日都好擔心自己Keep唔好。

複式洋房

bb710 發表於 23-6-30 01:06
我男朋友細我6年 佢個樣仲要天生童顏 一齊後我減肥 日日mask 打童顏針 以前唔在意呢啲 而家全部都做 不過 ...

同佢相處真係好開心,所以我都係望自己可以變得冇咁care年齡呢樣野

別墅

其實而家好多人都keep得好好~只要唔懶,出去做吓treatment一定keep到~~

大宅

2024年龍年勳章

meowmeowdesu 發表於 23-7-4 13:24
其實而家好多人都keep得好好~只要唔懶,出去做吓treatment一定keep到~~

係~其實我老公都細我6年,啲人調返轉以為佢大我6-7年XD
我keep住有做隻treatment~效果好好,好補水,又可以令膠原蛋白再生,最緊要做埋提拉,做完塊面好firm又水潤先顯得後生!

男爵府

冇小朋友易keep d

複式洋房

english1221 發表於 23-7-4 21:23
冇小朋友易keep d

我都覺
我見身邊d jm 生過個d,真係好難keep返有生之前嘅感覺

複式洋房

tsuitinyan 發表於 23-7-4 15:35
係~其實我老公都細我6年,啲人調返轉以為佢大我6-7年XD
我keep住有做隻treatment~效果好好,好補水,又可 ...

好羨慕你keep得咁好呀
想問你係做咩treatment同係邊度做?同埋要做幾多次先有效果?

大宅

2024年龍年勳章

長崎草莓 發表於 23-7-5 16:00
好羨慕你keep得咁好呀
想問你係做咩treatment同係邊度做?同埋要做幾多次先有效果?
...

我做嗰隻叫水原共生,係medilase做嘅~我做一次已經見到效果,即時見到firm咗~而家keep住1-2個月做一次保養下

大宅

2024年龍年勳章

回覆 長崎草莓 的帖子

唔洗羨慕,你都可以,本身做女人都係要錫自己。
搵錢咁辛苦都係想自己開心d
你個心態可以轉化下,你做咁多野係為自己開心,而唔係為左人地覺得你同另一半相襯,
太大壓力都會影響皮膚架,加油呀

珍珠宮

回覆樓主:

8年差距不止在臉上,你怎麼不焦慮心理和身體?

珍珠宮

回覆樓主:

羨慕你都黎唔切

複式洋房

asweetmom 發表於 23-7-5 18:10
8年差距不止在臉上,你怎麼不焦慮心理和身體?

Agree

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊