自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

坪山雲巴士,昨日特登去坪山搭雲巴士,覺得好安居,週圍都冇野食,逼住食左個豬腳飯,又話有個自然博物館,點知去到只有個地盆工地,好慘慘
attach0/tmp/phpaM1OIe
attach1/tmp/phpvHfZiT
attach2/tmp/php6X4fTx
attach3/tmp/php75xCtc
attach4/tmp/phpYJX33Q
attach5/tmp/phphI9zEv
attach6/tmp/phpkHLcfa
attach7/tmp/phpjs5VPO

男爵府

andyman 發表於 23-7-7 11:16
坪山雲巴士,昨日特登去坪山搭雲巴士,覺得好安居,週圍都冇野食,逼住食左個豬腳飯,又話有個自然博物館, ...

你係唔係睇完西多士去 , 佢最尾話實在太遠無謂特登去所以我 冇諗住去。

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

龍崗豬腳飯?

男爵府

我都有睇西多士 坪山文化聚落 唔係有美術館、圖書館? 仲有 GE Bake 食 souffle?

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Mochachoi 發表於 23-7-7 11:31
你係唔係睇完西多士去 , 佢最尾話實在太遠無謂特登去所以我 冇諗住去。
...

冇睇過西多士,本身好幾年之前都想去大萬世居,但小紅書話冇野睇,咁就去坐下雲巴士,見有個自然博物館西站,以為有野睇下,點知去到原來係地盆

翡翠宮

hwsamo 發表於 23-7-7 11:37
我都有睇西多士 坪山文化聚落 唔係有美術館、圖書館? 仲有 GE Bake 食 souffle? ...

冇睇過。我係想坐下雲巴士啫,見有個自然博物館西站去睇下,就瀨野了
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

象牙宮

回覆樓主:

剛發展地方嘛

伯爵府

andyman 發表於 23-7-7 11:48
冇睇過。我係想坐下雲巴士啫,見有個自然博物館西站去睇下,就瀨野了
...

都唔係咁差啫,d相影得幾靚,又藍天白雲,行下都開心架!就算不似預期,但都係一種體驗

大宅

回覆樓主:

天氣好好,藍天白雲,又少高樓大廈

翡翠宮

fivebeanrice 發表於 23-7-7 12:12
都唔係咁差啫,d相影得幾靚,又藍天白雲,行下都開心架!就算不似預期,但都係一種體驗
...

勝在天氣好,沒有下雨。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

男爵府

回覆樓主:

其實機緣巧合我 Lee 個 weekend 有機會去附近行下,原本Lee 個無人駕駛單軌鐵路已諸腦後,比你咁樣講一講我又想去睇下,無聊下。
不過都要問下同行的人肯吾肯去先

翡翠宮

Mochachoi 發表於 23-7-7 12:56
其實機緣巧合我 Lee 個 weekend 有機會去附近行下,原本Lee 個無人駕駛單軌鐵路已諸腦後,比你咁樣講一講我 ...

見識下無人駕駛,不錯的。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊