自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

之前冇遇過,早兩日訂,揀咗今日中午送貨但咁啱打風,我收到通知話會再送,但冇講幾時亦冇叫我再揀時間
Inbox咗佢哋,未覆,試吓呢度問,大家知唔知會點安排?謝謝

珍珠宮

bmuimami 發表於 23-7-17 20:55
之前冇遇過,早兩日訂,揀咗今日中午送貨但咁啱打風,我收到通知話會再送,但冇講幾時亦冇叫我再揀時間
Inb ...

你個case,我未遇過,所以唔清楚點樣安排。

不過佢地平時送貨,來之前會係whatsapp講聲:幾點送貨過來,屋企有無人?

水晶宮

平平常常 發表於 23-7-17 21:39
你個case,我未遇過,所以唔清楚點樣安排。

不過佢地平時送貨,來之前會係whatsapp講聲:幾點送貨過來, ...

唔該你先!
今次係我首次訂,就遇上8號
換句話說,係未試過成功收貨嘅
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

珍珠宮

bmuimami 發表於 23-7-17 21:46
唔該你先!
今次係我首次訂,就遇上8號
換句話說,係未試過成功收貨嘅

我疫情期間試過遇有問題,要聯絡佢地,係要等耐d先有回覆,電話又難打通。

但係無問題就好順利。

水晶宮

平平常常 發表於 23-7-17 21:58
我疫情期間試過遇有問題,要聯絡佢地,係要等耐d先有回覆,電話又難打通。

但係無問題就好順利。

好。咁都係唯有等
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊