美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

試做韓式 hifu,平時做其他都少少怨怨地感覺,今次做額頭,一做已經感覺好大,但忍到既,諗住做完冇事啦,點知呢幾日都頭痛,我唔知關唔關事,最衰佢好似有效果,仲話三星期做一次,做六次一個療程,都唔知做唔做好

男爵府

sman 發表於 23-7-21 20:14
試做韓式 hifu,平時做其他都少少怨怨地感覺,今次做額頭,一做已經感覺好大,但忍到既,諗住做完冇事啦, ...

我同你一樣
接受唔到hifu
做完下巴邊既骨位都怨怨痛..頭又赤赤地咁痛(emoji)

象牙宮

試做韓式 hifu,平時做其他都少少怨怨地感覺,今次做額頭,一做已經感覺好大,但忍到既,諗住做完冇事啦, ...

韓式 hifu 機名?

hifu 不常見的副作用包括:瘀傷、表皮疹塊、頭痛、刺痛和麻木感。 
- 但療程過後, 还在痛嗎?
- 有肉部分,這3个星期有冇變化?提拉/提升左? 

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

333s 發表於 23-7-22 09:27
韓式 hifu 機名?

FDT韓式旋渦 HIFU,感覺緊左,尤其額頭同雙下巴位,我下星期二做,尋日個頭都有痛,今日好似好D

象牙宮

sman 發表於 23-7-22 13:37
FDT韓式旋渦 HIFU,感覺緊左,尤其額頭同雙下巴位,我下星期二做,尋日個頭都有痛,今日好似好D
...

Hifu 主要取決於Hifu機發數的多少?。
你打多少發數?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

伯爵府

唔知關唔關事,以前曾經做過額頭之後,個額頭間歇性痛得好特别好厲害未試過呢種痛的。好似侧面頭痛,好强烈,咳一下都好痛。眼受到强光,螢光又可能發作,痛多日。而家冇打了,幸好冇再嚟。曾見有人講話打到額頭附近神經線唔好,打額頭要小心。

男爵府

LoveCorgi2 發表於 23-7-23 23:21
唔知關唔關事,以前曾經做過額頭之後,個額頭間歇性痛得好特别好厲害未試過呢種痛的。好似侧面頭痛,好强 ...

係呀,多謝你忠告,我而家冇痛喇,隔多2星期,我會試多一次,幣在佢打完感覺良好,唯有再試下

洋房

好似係有啲位置近三叉神經,有機會刺激到,都係交俾專業嘅去做安全啲。我去開ClassyFaXXBeaXXX,D員工解釋得好詳細,都係佢地話我知。

大宅

sman 發表於 23-7-23 23:41
係呀,多謝你忠告,我而家冇痛喇,隔多2星期,我會試多一次,幣在佢打完感覺良好,唯有再試下
...

你仲敢試,三思啊!

複式洋房

Suppose 做完hifu唔會有痛幾日, 你係細鋪做定大鋪做?

anyway其實想提拉可以試下做其他唔痛嘅Treatment. 水原共生呢d都可以做到, 又補水.
hifu 做完好乾搞唔掂, 我試過做完乾到爆晒暗粒唔敢再試!

禁止訪問

複式洋房

回覆 sman 的帖子

我做過hifu頭痛左右星期要食必理痛!你再痛都可以食呀

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊