自由講場

跳至

首頁
12345...18

尾頁

男爵府

濶別三年冇上去,今次老公上去配漸進鏡,喺香港配揀同級一樣的蔡司要7,8千,今次老公配只需2000,是真的蔡司特約授權店,仲要驗眼服務好專業,仲有蔡司授權的儀器量眼角度,職員服務又好,超值!
跟住乘的士週圍去,坐好鬼遠都只喺二十幾三十元,司機服務又好,真喺好抵坐!
而家去嘆茶先
update!已取鏡了,C6話鏡片配得非常好舒適又冇浮浮暈暈,没有不適應問題。效果同之前在香港配7,8千鏡片質素一樣,C6查過鏡片是正版冇騙人,送了眼鏡水一支。平平哋上去試吓都值得,佢哋有部好大的儀器用來量度眼睛與鏡框的距離同舒適度,會有紀錄給回客人。
attach0/tmp/php3fYMGx
attach1/tmp/php9XcVh8
attach2/tmp/phpH4jlTI

MeiCheLin    發表於 23-8-14 15:49
Lhin    發表於 23-8-12 13:33
Kuromi1127    發表於 23-7-31 16:45
opclk99    發表於 23-7-30 17:37

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

侯爵府

同意深圳坐的士又平服務又好,香港的士起錶已2x 仲要近又唔去,遠又話遠阻佢交更之類。一係就左兜右兜,深圳係一直開住導航系統冇得呃

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

蘭開夏道 發表於 23-7-30 14:45
濶別三年冇上去,今次老公上去配漸進鏡,喺香港配揀同級一樣的蔡司要7,8千,今次老公配只需2000,是真的蔡 ...

你們點俾錢?

男爵府

tung0409 發表於 23-7-30 14:49
同意深圳坐的士又平服務又好,香港的士起錶已2x 仲要近又唔去,遠又話遠阻佢交更之類。一係就左兜右兜,深 ...

喺,用微信比完錢有晒司機所有資料,非常安全!
真的坐好長途都好平,感到自己有私人司機咁

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

男爵府

Onlok 發表於 23-7-30 14:49
你們點俾錢?

用微信

珍珠宮

蘭開夏道 發表於 23-7-30 14:45
濶別三年冇上去,今次老公上去配漸進鏡,喺香港配揀同級一樣的蔡司要7,8千,今次老公配只需2000,是真的蔡 ...

可以講下邊間眼鏡店?

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

男爵府

回覆樓主:

配眼鏡店內有樽裝水,同小茶點給客人享用,好貼心,唔幫襯都可享用
attach0/tmp/phpbNVQXb

男爵府

talktime 發表於 23-7-30 14:52
可以講下邊間眼鏡店?

是商業中心的樓上鋪,我老公搜尋了很久,看了很多人的評語,找埋蔡司官方受權的特約店才找呢間的。
不過未取眼鏡,到時效果好才介紹大家!

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

尋日去咗蘩樓,中伏
唔好食,餡少肥肉多,下次試第二間
attach1/tmp/phpfp5YpI
attach2/tmp/phpEh3NTA
attach3/tmp/phpN9TNnt

大宅

Charlotte_mom 發表於 23-7-30 14:58
尋日去咗蘩樓,中伏

好在有你報料

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

中珠既可否入來踩踩場?

我昨日去左珠海富華里睇戲:4X 元一張票。我老實的, 費時俾人話我老點, 我是在淘寶手機版的淘票票訂飛既,各位有興趣可自行看看。

富華里入面的商場是一棟棟小樓形式, 特別, 有打卡位
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

男爵府

回覆樓主:

我現在吃的丹桂軒OK喎!好味又唔貴。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

Charlotte_mom 發表於 23-7-30 14:58
尋日去咗蘩樓,中伏

好彩睇到你個post , 仲想去試下! 又係被網红過份吹捧嘅食肆 我試左綠茶,其實係好食嘅,不過唔係D人講到咁誇張! 其實唔試唔可惜!

珊瑚宮

回覆樓主:

正正常常呢類post, 吃喝玩樂,good[/smiley

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

我剛在會展中心的外婆家吃午餐
attach0/tmp/phphXgRbd

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

chindy-chu 發表於 23-7-30 15:00
好在有你報料

第一碟嚟係紅米腸
之前在廣州炳勝食過,係好好食
尋日我同c6各食一舊,無comment,(無驚喜亦無驚嚇),試埋其他先
點知蝦餃燒賣叉燒包都唔得!叉燒包仲有影相,蝦餃燒賣連影相慾望都無,一大半係肥肉(我知傳統上係要肥肉,但香港人唔鍾意肥)
鳳爪排骨飯,成兜飯只有辣椒味,我都佩服可以攪到咁淡。結果蝦餃燒賣要點豉油(蒸飯嘅豉油)至夠味
失望

王國長老

蘭開夏道 發表於 23-7-30 15:03
我現在吃的丹桂軒OK喎!好味又唔貴。

丹桂軒羅湖城年代已開始食,應該有保障

首頁
12345...18

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊