美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆樓主:

祝大家
容光煥發
閃閃動人

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

祝大家青春常駐!美麗動人!

象牙宮

9157 發表於 24-1-28 21:45
今次北上星期六無特別地方要去,就去美團搵咗間美容院做m22, 因為即興無做功課又第一次去嗰間就由得美容師s ...

那家 做M22?。
見好多 youtuber 在美團买做醫美。
2024年, 想深圳試下水溫。
反正年紀大, 香港做, 咩咩机, 起不了色。不得不認香港針對美女妹妹。
不是衰老婦女。曾在深圳做 基本 facial: 面部按摩, 古法 刮痧, 抜筋。對皮膚不错。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

伯爵府

恭祝大家身體健康,青春常駐。

伯爵府

333s 發表於 24-2-11 09:13
那家 做M22。
我响中山愛匯星做,原本想去廣州小珂,但安排唔到時間。

象牙宮

9157 發表於 24-2-11 09:19
我响中山愛匯星做,原本想去廣州小珂,但安排唔到時間。

我以為是深圳做M22。中山爱汇星医疗美容医院?
廣州小珂, 也很紅。
你中山有房?
往后我地多交流。

前天我詢問植牙, 正好旁邊有 美容醫美醫院 順便詢問。

黑金超光子+水光。每月1次买3次。如有效是bonus現第3天,面部似提拉+法令紋似点縮。(是虛,是真)

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

伯爵府

333s 發表於 24-2-11 10:43
我以為是深圳做M22。中山爱汇星医疗美容医院?
廣州小珂, 也很紅。
你中山有房?
好啊,但醫美我都係同茶姐同其他姐妹學嘢,我今次都係見有時間所以膽粗粗去試。

333s    發表於 24-2-11 11:47

象牙宮

9157 發表於 24-2-11 11:16
好啊,但醫美我都係同茶姐同其他姐妹學嘢,我今次都係見有時間所以膽粗粗去試。
...

我也是。一起努力。
我也膽粗粗去試。反正香港也是試一試?而且沒效。人經历 痛苦, 絕望,香港被判死刑。
呢間,环境超普通,大字几層樓。 流水式作業。自己洗臉。
客戶群 等待群: 中年/中老年 客戶。估難于做媒。
再次試超声炮。黃金超声炮。

鵬程醫院去詢問植牙去過。
环境高級,客戶群: 美女, 妹妹超多。
下次也能一試。

理性討論交流者。

伯爵府

333s 發表於 24-2-11 12:00
我也是。一起努力。
我也膽粗粗去試。反正香港也是試一試?而且沒效。人經历 痛苦, 絕望,香港被判死刑 ...
牙我响香港整,試過大陸洗牙,覺得醫師hea 洗,平就好平,成棟大厦都係牙科醫院好靚,但要睇好唔好彩遇岩個好醫師。反正公司醫保包,牙科野香港做算啦,香港西醫醫療水平點都高過大陸,只係香港醫生唔係咁多有醫德,好多都係賺錢為先,但內地都唔見得好好,我試過中醫保健,美容,同牙科,一般感覺係知我香港人,會用貴藥同想你買貴package, 我唔知係咪對當地人都一樣,但我都係會好謹慎選擇,始終唔係長住,一個月返去一兩次,堅唔堅持用得晒啲package都成問題。

珍珠宮

回覆樓主:

新年快樂
大家,keep 住靚靚

伯爵府

祝大家身體健康, 龍年行大運

珍珠宮

你地有冇入手 iherbs 支Advanced Clinicals, Peptide Serum, Anti-Wrinkle Face Serum,

珍珠宮

新年前做左次無針埋線, 我朋友說完全吾覺有分別, 叫我吾好哂錢

333s    發表於 24-2-19 13:08

象牙宮

kaka80 發表於 24-2-19 11:19
新年前做左次無針埋線, 我朋友說完全吾覺有分別, 叫我吾好哂錢

無針埋線就是溫和版的HIFU、入門級別的超聲波V面療程。無針埋線 30分鐘提升90%輪廓?
線數及能量要 足,全臉至少要 30分鐘以上, 提升 9—10% 輪廓。 年輕人該更多。

Bora Beauty (vzet)– $688 試做 全面+眼, $888連頸及下巴, 不限發數
我做過 (vzet) 4000發。年長面部有少少提升。
現該类机下降中。 

理性討論交流者。

子爵府

greentea000 發表於 23-8-1 23:45
記錄護膚之路
年齡:35
皮膚:油性

請問荷爾蒙斑搽乜可以淡到?

珍珠宮

回覆樓主:

有人打算買珀萊雅新上市盾護防曬霜嗎?
attach0/tmp/phpZRAmPg

珍珠宮

asweetmom 發表於 24-3-4 21:28
有人打算買珀萊雅新上市盾護防曬霜嗎?

我錯過2月嘅珀萊雅盾護防曬霜U先試用,見依家有返就啦啦聲買咗。

補充些少官方同推廣文都無提及嘅資料,PFA 16,浴後SPF41。

戶外工作我肯定唔搽呢支,我仲有其他幾支更強嘅國貨可以用。見我關注嘅博主、配方師都大讚膚感好,所以我仍然心思思想試下。
attach0/tmp/phpyXqKgz

珍珠宮

magcat 發表於 24-2-22 23:39
請問荷爾蒙斑搽乜可以淡到?

Jan Marini Luminate Face Lotion 係我身邊最多人用過而又多少都有啲效果嗰支,多個美白成分,retinol 0.3仲順便抗衰老。

到適應咗仲可以進階retinol 0.75,效果更好。
attach0/tmp/phpVMPQKH

珍珠宮

kaka80 發表於 24-2-19 11:19

咁你自己有無覺得呢次無針埋線有任何效果?就算係thermage,其他人都未必睇到分別。

見iherb突然做76折,我要買嘅係replenix同loreal。
attach0/tmp/php0NRS6o
attach1/tmp/php6gE0cB
attach2/tmp/php0jNbjN

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

greentea000 發表於 24-3-25 09:20
咁你自己有無覺得呢次無針埋線有任何效果?就算係thermage,其他人都未必睇到分別。

見iherb突然做76折, ...

好耐冇見!
Replenix 用來淡斑?全面搽定局部搽?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊