自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我工人要返印尼,想問邊度買工人機票平. 謝!

子爵府

回覆樓主:

trip.com 我間過價,最平呢間,但印尼內陸機會成日取消,貪有人幫手跟,所以果時搵左間專做姐姐嘅旅行社,比起呢個網,貴2至3百

伯爵府

回覆 funfun8 的帖子

邊個機場?

公爵府

funfun8 發表於 23-8-3 23:10
我工人要返印尼,想問邊度買工人機票平. 謝!

我都係trip.com買,姐姐7月時返三寶隆

男爵府

ilovebb2019 發表於 23-8-4 14:51

邊個機場?

耶加達

伯爵府

ilovebb2019 發表於 23-8-4 14:51

邊個機場?

唔同時間價錢唔同。你可以去Skyscanner check 咗價先。如果以八月尾出發,似乎搭加魯達最划算,直航,包30kg寄倉,$28xx,永安有。其他廉航如果計埋行李價錢可能差不多但要轉機。去耶加達直航啦。

https://www.skyscanner.com.hk/transport/flights/hkg/cgki/230831/230915/?adults=1&adultsv2=1&cabinclass=economy&children=0&childrenv2=&destinationentityid=27539774&inboundaltsenabled=false&infants=0&outboundaltsenabled=false&preferdirects=false&ref=home&rtn=1

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊