潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

blackypurin 發表於 23-8-11 20:27
咁你咁講都有道理,我而家就係咁,唔係配夠唔夠問題,但一直無袋,但又忍唔住得閒就買嘢,結果個配比:zomb ...

我都係…配夠曬等左好耐, 佢都話無我想要既色既袋返,佢又成日搵我, 結果我愈買愈多,配貨比好高…我都唔敢再計,亦唔知點算好

珍珠宮

好媽媽勳章

BGCOME08 發表於 23-8-12 03:54
請問你等咗幾耐?但一直冇袋,一直買都唔係辦法…

其實我都唔知exactly叫等咗幾耐,兩個幾三個月?

不過無辦法啦,買嘢係我嚐好(有口話人無口話自己)。其實我都有諗過轉target, sa都offer過另一個俾我,只係嗰個又唔係我杯茶⋯

珍珠宮

好媽媽勳章

chelseywong 發表於 23-8-12 20:49
我都係…配夠曬等左好耐, 佢都話無我想要既色既袋返,佢又成日搵我, 結果我愈買愈多,配貨比好高…我都唔 ...

如果係佢叫你,就有啲時候話唔得閒,去少一兩次囉,我自己比較犯賤,唔買嘢又身痕

男爵府

blackypurin 發表於 23-8-13 09:52
如果係佢叫你,就有啲時候話唔得閒,去少一兩次囉,我自己比較犯賤,唔買嘢又身痕
...

基本上佢叫我買野我都有去買既。最搞笑係我同個frd都係搵佢做SA, 但我frd係超順利出袋,多我spending少少但佢今年已出左兩個qb, 包括mk2..haha我唔知點解我就等極都冇好想換鬼左佢

珍珠宮

好媽媽勳章

chelseywong 發表於 23-8-17 00:47
基本上佢叫我買野我都有去買既。最搞笑係我同個frd都係搵佢做SA, 但我frd係超順利出袋,多我spending少少 ...

係咪你要指定色?唔知搞乜有時shop硬係無(或者極極極少啦)返某啲色,其實我都唔係指定一隻色,只係希望Earth tone易襯衫嘅色,佢就來來去去都係粉色嘅袋,可能夏天啩

大宅

回覆樓主:

我心很累… 等緊B25
之前20萬夠數,由一月等到四月
之後四月配到35萬, 又等了四個月,都仲未有消息….
雖然SA暗示話唔會扣晒, 但係無止境嘅等待都唔知點。

雖然已經好佛系,但大大話話等於7個月,真係好攰.

珍珠宮

好媽媽勳章

Jmachi 發表於 23-8-17 18:04
我心很累… 等緊B25
之前20萬夠數,由一月等到四月
之後四月配到35萬, 又等了四個月,都仲未有消息….

印象中jm你已經係資深客,真係唔知搞乜,唔通一通關有好多欠落嘅「包」數要還

大宅

blackypurin 發表於 23-8-17 19:20
印象中jm你已經係資深客,真係唔知搞乜,唔通一通關有好多欠落嘅「包」數要還
...

都唔算資深,出過一隻QB,兩個甜品袋咋. 不過次次都等到花兒也謝了,變咗入坑都差不多兩年了….

可能我同依個SA click唔到, 都成日唔應機,同埋鄧親袋都等好耐… 可能出完袋,真係要轉舖頭同SA.

大宅

...

Deleted

大宅

...

Deleted

複式洋房

我攞完第一個qb我問佢係咪會扣晒佢同我講唔係咁計,佢話佢哋都係睇返忠誠度keep住有買嘢,所以我都唔知係點(emoji)

男爵府

BGCOME08 發表於 23-8-11 14:02
我都唔知…係我唔好彩定點?我決定呢排唔去放血…。

我自從舊年聖誕買咗C24之後就無再入過H, 而家配貨比真係高到買唔掂。所以我暫時出咗坑,之後回落返先同佢發顛

不過我又諗會唔會係因為CC加價加得勁,多咗人轉會買H, 搞到配貨比係咁扯高?

男爵府

jessica0420 發表於 23-8-21 12:37
我攞完第一個qb我問佢係咪會扣晒佢同我講唔係咁計,佢話佢哋都係睇返忠誠度keep住有買嘢,所以我都唔知係點 ...

Loyalty 都真係count 嘅
我識人keep住係咁進貢,offer 咗SO俾佢

大宅

Aley1204 發表於 23-8-21 19:11
我自從舊年聖誕買咗C24之後就無再入過H, 而家配貨比真係高到買唔掂。所以我暫時出咗坑,之後回落返先同佢 ...

我覺得呢個係主因,當發現原來買一個入門h 仲平過Chanel ,梗係入坑。只不過買買下都去到1:1,不如直接出QB

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊