影視娛樂

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

la7028 發表於 23-8-27 13:34
惨啦!睇完十集因為亞運,十月先有得睇埋果十集

吓? 唔制呀
[img=500,400][/img]

珍珠宮

miu~miu 發表於 23-8-27 13:46
吓? 唔制呀
女主以為男主死咗, 喺崖邊喊得好淒涼.
原來因為亞運,
唔怪之得之前見佢分開一、二部啦

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

miu~miu 發表於 23-8-27 13:46
吓? 唔制呀

點搞呀!!! 咁我仲開唔開...

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

은우수호 發表於 23-8-28 14:47
女主以為男主死咗, 喺崖邊喊得好淒涼.
原來因為亞運,
唔怪之得之前見佢分開一、二部啦
隔咁耐先有得睇, 我夠淒涼咯

珍珠宮

miu~miu 發表於 23-8-28 15:28
隔咁耐先有得睇, 我夠淒涼咯
要久別重逢, 先至更加刻骨銘心嘛

珍珠宮

stagea 發表於 23-8-28 14:56
點搞呀!!! 咁我仲開唔開...
我勸你唔好開住, 因為喱套野係愈睇愈好睇, 吊咁耐癮好慘架

珍珠宮

은우수호 發表於 23-8-28 15:31
要久別重逢, 先至更加刻骨銘心嘛

話時話, 南宮珉揀劇真係有一手, 有眼光

珍珠宮

miu~miu 發表於 23-8-28 15:49
我覺得佢係由金科長開始行運, 佢之前啲劇, 我覺得麻麻, 金科長係脫胎換骨之作.

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

miu~miu 發表於 23-8-28 15:36
我勸你唔好開住, 因為喱套野係愈睇愈好睇, 吊咁耐癮好慘架

咁大劑

珍珠宮

miu~miu 發表於 23-8-28 15:49
啱啱見到, 李清娥會加入「戀人」, 與南宮珉再次合作.

珍珠宮

stagea 發表於 23-8-28 16:01
咁大劑
你可以試下, 或者你唔鐘意睇呢

珍珠宮

은우수호 發表於 23-8-28 16:02
啱啱見到, 李清娥會加入「戀人」, 與南宮珉再次合作.
千圜組合
不過李清娥個樣有時好似好苦咁

珍珠宮

miu~miu 發表於 23-8-28 16:58
千圜組合
不過李清娥個樣有時好似好苦咁
只知會以神秘身份現身劇中, 但係乜角色就唔知.

佢哋第三次合作呢, 之前睇日與夜, 一直都好重CP感, 睇到尾知佢哋關係, 有啲突兀

琥珀宮

miu~miu 發表於 23-8-28 16:55
你可以試下, 或者你唔鐘意睇呢

唔會掛,而家衝回家中,等睇慌言

珍珠宮

stagea 發表於 23-8-28 19:56
唔會掛,而家衝回家中,等睇慌言

人人唔同口味, 咁古裝有d 人都唔鐘意睇架嘛

珍珠宮

呢套係咪BE架? 第一集男主出場俾一大班人圍住? BE我就唔想開啦

琥珀宮

miu~miu 發表於 23-8-28 20:02
人人唔同口味, 咁古裝有d 人都唔鐘意睇架嘛

個腦諗住睇男主

珍珠宮

stagea 發表於 23-8-28 23:24
個腦諗住睇男主
同你一樣, 個腦諗住男主嚟睇呢套劇!
我本身都係麻麻地古裝

琥珀宮

은우수호 發表於 23-8-29 10:28
同你一樣, 個腦諗住男主嚟睇呢套劇!
我本身都係麻麻地古裝

係...可以開既

別墅

仲未睇

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊