自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

港媽鬧爆婆婆「坐咗個位」兼恐嚇 乘客睇唔過眼斥公主病再釀罵戰
https://www.hk01.com/熱爆話題/930764/港媽鬧爆婆婆-坐咗個位-兼恐嚇-乘客睇唔過眼斥公主病再釀罵戰?utm_medium=referral&utm_source=01webshare&utm_campaign=native&fbclid=IwAR3zMwO0YMDohMRFBIoqaau9MvtolcvDuVHEOYU9fLkhUtc98MbYkcPxXMc_aem_AaZ4dC5DlPvG1m5hKyivljcICAJ82TPBhylnfj_W0Vg_PECX0s0jQ_TH_2Iu3ca-cuc

想一齊坐坐的士嘛!
人哋唔係奉旨讓比你,果個仲係老人家
仲有兩個女,d細路有樣學樣呀
唔知果位皇后病港媽有冇上BK

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

不知所謂
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

皇后病都噏得出口, 佢大哂咁

公爵府

其實,同婆婆講聲,,一般都換比你。。就算唔換,都唔係咩大事。唔使上曬身咁既

大宅

回覆樓主:

人無恥便無敵

大宅

回覆樓主:

人無恥便無敵

大宅

回覆樓主:

人無恥便無敵

男爵府

坐喺度個格都衰過人

琥珀宮

moon_o_o 發表於 23-8-17 15:03
港媽鬧爆婆婆「坐咗個位」兼恐嚇 乘客睇唔過眼斥公主病再釀罵戰
https://www.hk01.com/熱爆話題/930764/港 ...

有d 咁嘅阿媽真係慘
娶著咁嘅女人又係前世唔修

琥珀宮

https://www.hk01.com/熱爆話題/930764/港 ...

有d 咁嘅阿媽真係慘
娶著咁嘅女人又係前世唔修

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 畀面勳章

有個咁嘅顛婆阿媽, 2 個囡囡都幾可憐

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

如果個女啲同學家長,認得出港媽好樣衰

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

宜家呢代父母

無論在什麼公眾地方都要周圍嘅人圍住佢地嚟行

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

惡成咁
[img=500,400][/img]

子爵府

個皇后病港媽好巴閉喎,仲要坐響關愛座大聲閙婆婆,不知所謂。

公爵府

宜家有啲家長真係不知所謂!
有個家長帶住兩個細路搭港鐵,個媡嘅攞嘢出嚟想食,個大嘅話港鐵入左閘唔可以食嘢㗎,個細冇環佢繼續,個大嘅同個亞媽講入左閘唔可以食嘢㗎嘛,個亞媽唔係制止個細或者話俾大嗰個知你啱㗎,而係去“口殊”個大嘅等佢收聲!
有啲咁嘅亞媽點可以教好啲細路!

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

唉⋯⋯不知所謂!

公爵府

宜家有啲家長真係不知所謂!
有個家長帶住兩個細路搭港鐵,個細嘅攞嘢出嚟想食,個大嘅話港鐵入左閘唔可以食嘢㗎,個細冇理佢繼續,個大嘅同個亞媽講入左閘唔可以食嘢㗎嘛,個亞媽居然唔係制止個細或者話俾大嗰個知你啱㗎,而係去“口殊”個大嘅等佢收聲!
有啲咁嘅亞媽點可以教好啲細路!

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

唉⋯⋯不知所謂!

翡翠宮

唉⋯⋯不知所謂!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊