自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

珍珠宮

雖然知道大眾對viu什或女團collar感覺唔好。但我好想講女團有位成員叫Marf, 只有21歲,但氣場/跳舞/唱歌/型格,真係太有一線歌手嘅氣質。

我睇過晒香港近幾年嘅造星比賽,全民造星5屆,星夢2屆,中年好聲音1屆,咁多參賽者,最好最有型係佢,唱歌跳舞都好有水準。

希望佢會成為實至名歸嘅新一代當紅偶像。
attach0/tmp/phpdSuUjr

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

黑面氣場,完全無觀眾緣,歌同舞見仁見智

別墅

薯圈 發表於 23-8-20 18:12
雖然知道大眾對viu什或女團collar感覺唔好。但我好想講女團有位成員叫Marf, 只有21歲,但氣場/跳舞/唱歌/ ...
佢係有實力既,不過個樣爭啲

子爵府

回覆樓主:

collar 我ok
但唔鐘意 marf,
三白眼,我覺得懶有型(可能真係型la)

鍾意見到班青春女仔開心地笑

珍珠宮

回覆樓主:

我覺得佢型

侯爵府

我鍾意佢性格,睇佢玩遊戲,佢好care d人既情緒,雖然個樣好黑面,但應該性格好好

伯爵府

Xmas吸收勳章

雖然知道大眾對viu什或女團collar感覺唔好。但我好想講女團有位成員叫Marf, 只有21歲,但氣場/跳舞/唱歌/ ...

完全唔覺,只覺得佢個樣好寸(唔係型)令人難以接近冇親和感

珍珠宮

luckyall 發表於 23-8-20 18:20
佢係有實力既,不過個樣爭啲

有網友話佢有d似王君馨,係有少少似,但我唔鐘意王君馨,覺得佢太造作。

Marf唔算靚女,但睇過佢表演後真係被吸引住,唱歌唔差,跳舞直頭係好得。(星夢任何一個都無法比,中年好聲音更加唔使講).

我對上一個真係會迷上嘅偶像係當年嘅王菲,有型又唱得,(都係有少少黑面 ),估唔到幾十年後先再見到一個我認為會有機會有王菲嘅吸引力嘅歌手。

別墅

薯圈 發表於 23-8-20 18:26
有網友話佢有d似王君馨,係有少少似,但我唔鐘意王君馨,覺得佢太造作。

Marf唔算靚女,但睇過佢表演後真 ...
MARF 係幾有型既

珍珠宮

lingluk1306 發表於 23-8-20 18:25
我鍾意佢性格,睇佢玩遊戲,佢好care d人既情緒,雖然個樣好黑面,但應該性格好好
...

我睇晒造星4,佢似無表情多過黑面。

佢個樣好成熟,我好後期先知佢參賽時得19歲咁細。我覺得佢前途無可限量。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

一出道, 接受vogue 雜誌訪問, 就係自己ig度post: 點解個主編咁討厭嗰個? 咁有性格, 要有高超演藝技巧, 先至站得住腳
attach0/tmp/phpNDHIXZ

子爵府

成個田蕊妮咁樣

寶貝貝媽咪    發表於 23-8-21 10:47

男爵府

個樣一啲都唔討好,又黑面唔起,唔知你講嘅氣場從何而來,冇啲少女應有嘅氣質。
Collar嘅隊長同年紀最大嗰個個樣都好唔討好,仲以為自己好掂。

大宅

回覆樓主:

我覺得佢好醜樣, 做明星真係好差下

公爵府

hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

你講嘅眾多比賽,我只無睇造星5,其餘所有比賽中,我都係覺得gigi唱得最好,可塑性最高。

珍珠宮

168138 發表於 23-8-20 18:52
個樣一啲都唔討好,又黑面唔起,唔知你講嘅氣場從何而來,冇啲少女應有嘅氣質。
Collar嘅隊長同年紀最大嗰 ...

你睇過佢地嘅表演未?

我係睇晒兩屆星夢,近期先翻睇造星4. collar初初出道,同你一樣,只係睇佢地嘅造形同樣,一d都唔吸引。 但我睇造星4佢地參賽時嘅實力,只能夠講,星夢個d ,實力相差太遠。

特別係Marf, 歌跳表演都好專業。如果只係講樣,好多歌手都唔靚,炎明希都唔靚,但表演做得好才是釐定是否好歌手。

好似聲夢2, 除左Janess, 其他都唱得唔好,Janess都唔靚架!

伯爵府

跳舞技巧同中年好聲音比
無嘢吓嘛

珍珠宮

marcus_hclee 發表於 23-8-20 19:03
跳舞技巧同中年好聲音比
無嘢吓嘛

咁我只係一個觀眾,評論緊各台嘅歌唱比賽啫!我又唔係評判

我夠覺得寵愛pet pet好睇過愛回家,唔通又話我好將劇集同處景劇比較咩

男爵府

2024年龍年勳章

佢個樣係大塊田+王君磬混合體,唔太討好,觀眾緣都好緊要

珍珠宮

1773 發表於 23-8-20 18:53
你講嘅眾多比賽,我只無睇造星5,其餘所有比賽中,我都係覺得gigi唱得最好,可塑性最高。
...

Gigi我都覺得幾好,鐘意佢乖乖地嘅形像。

因為我一般都是睇無線,當我睇到造星嘅參賽者部份跳舞咁勁,驚訝到我,我以為只有韓團先做到,估唔到香港都有呢類女團,好好睇

首頁
12345...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊