自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如上?🙏🏻

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

自動!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

唔知有咩作用

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

我問過,佢哋咁樣回覆

轉發:

謝謝您的耐心等候。有關優惠券將於每個階段推廣期結束後 14 日內發放至合資格用戶的 PayMe 錢包。届時請前往【我的賬戶】>【我的獎賞】作進一步查看。

供您參考,PayMe 消費儲火獎賞條款及細則:

6. 優惠券將於每個階推廣期結束後 14 日內發放至合資格用戶的 PayMe 錢包,但前提是:
a) 活動期間僅限發出的優惠券名額內,先到先得,送完即止;
b) 每位合資格用戶從本次推廣活動中收到的優惠券總數不超過三 (3) 張;
c) 每位合資格用戶的 PayMe 錢包並未被暫停或終止使用。

珍惜 感恩
You got this!!

瑪瑙宮

shingyancafe 發表於 23-9-10 17:59
如上?🙏🏻

什么是火

水晶宮

tingbb@mama 發表於 23-9-10 22:06
我問過,佢哋咁樣回覆

轉發:

6,7,8月係咁玩法
但9月開始轉新玩法

改為4火1券

我已經16火啦
乜券都未有

唔會又要等下個月14 日內才發放至合資格用戶的 PayMe 錢包 嘛
$3券都搞咁多花臣嚟派法
簡直浪費資源!!

男爵府

2024年龍年勳章 醒目開學勳章

Candy_CHUNG_LAU 發表於 23-9-10 23:02
6,7,8月係咁玩法
但9月開始轉新玩法

但我,6,7,8月都無券比過我 都唔知點換法

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

之前有收過d 券 (好似是$10)

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Candy_CHUNG_LAU 發表於 23-9-10 23:02
6,7,8月係咁玩法
但9月開始轉新玩法
我剛剛早幾日問,我係9月7日收到佢哋呢個回應
珍惜 感恩
You got this!!

水晶宮

ymon 發表於 23-9-10 23:03
但我,6,7,8月都無券比過我 都唔知點換法

PayMe 消費儲火獎賞條款及細則:

6. 優惠券將於每個階推廣期結束後 14 日內發放至合資格用戶的 PayMe 錢包,但前提是:
a) 活動期間僅限發出的優惠券名額內,先到先得,送完即止;
b) 每位合資格用戶從本次推廣活動中收到的優惠券總數不超過三 (3) 張;
c) 每位合資格用戶的 PayMe 錢包並未被暫停或終止使用。

6月火, 7月結算, 先滿足條件先得, 沒有公佈quota有幾多
7月火, 8月結算, 先滿足條件先得, 沒有公佈quota有幾多
8月火, 9月結算, 先滿足條件先得, 沒有公佈quota有幾多

9月火, 何時結算?不清楚, 先滿足條件先得, 沒有公佈quota有幾多

男爵府

回覆 Candy_CHUNG_LAU 的帖子

我都係,乜都冇收過

男爵府

回覆 Candy_CHUNG_LAU 的帖子

真係任佢噏

水晶宮

啱啱應該收到八月份儲火的$10券了

可惜係我打算用88減8券時
系統扣咗張$10(10減10)

淨返張(88減8)比我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

tkop 發表於 23-9-10 22:35
什么是火

咁樣

唔記得左係咪要買滿80蚊,用payme找數就一次一個火
attach0/tmp/phpnB1kbz
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

剛剛收到張$10券

公爵府

回覆樓主:

自动的、 我都收到張$10. 立即用左了!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊