自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

fishballbaby 發表於 23-9-17 17:50
唔知佢做評判做到幾時?希望快啲換人,就算唔揾校長,揾蘇永康都絕對專業過陳慧嫻。
...

係囉上輯呂方,B哥哥佢哋都評得好好,係真係中肯同俾到實質意見。陳慧嫻唔係一個評判,佢實在只當自己係一個觀眾,因為佢只係聽成首歌然後純粹睇佢鍾唔鍾意,同原唱比較,佢係唔識俾建設性評語

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

RKJJ 發表於 23-9-18 05:19
今日响Mytv super 睇,佢令到D參賽者好尷尬囉
最記得佢問嗰位馬拉參賽者:你初選都係唱我既歌?
言談間好似 ...

最九唔搭八係佢同呢個參加者講你係應該要有another chance 去唱得更好去進步,大姐呀你連燈都唔俾你人哋點有another chance 呀

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊