自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

今年26歲,平時月經都好準,無異常。近呢大半年間唔中有兩三次月經後十日無啦啦有一兩日內褲少少褐色分泌物,之後又沒有了。而且平時白帶都是比較稀的,但近大半年有時係好”傑”白帶。

很擔心,請問大家有醫生/檢查推介嗎?謝謝

大宅

會唔會排卵期出血?

大宅

回覆樓主:

有聽過人講,可能上次經期排唔清所以月中排卵期時,有少少啡色和分泌物一齊

琥珀宮

gigi_1234 發表於 23-9-19 23:11
今年26歲,平時月經都好準,無異常。近呢大半年間唔中有兩三次月經後十日無啦啦有一兩日內褲少少褐色分泌物 ...

可能細菌感染,睇醫生

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 大廚勳章 爸B勳章 BK Milk勳章

gigi_1234 發表於 23-9-19 23:11
今年26歲,平時月經都好準,無異常。近呢大半年間唔中有兩三次月經後十日無啦啦有一兩日內褲少少褐色分泌物 ...

我有時都會咁,但多數出現係完左幾日後,時抹到有,有時就無,都係2,3日咁,分泌顏色有淺淺紅紅啡咁,我都唔知點解

別墅

回覆 wai0824 的帖子

我係近呢大半年先係咁。前幾日去旅行,去完小便抹的時候見到有一點紅色鮮血,之後又無。真係好打擾心情。想睇醫生,但唔知睇邊個同檢查咩

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 大廚勳章 爸B勳章 BK Milk勳章

gigi_1234 發表於 23-9-20 20:38
回覆 wai0824 的帖子

我係近呢大半年先係咁。前幾日去旅行,去完小便抹的時候見到有一點紅色鮮血,之後又 ...

我都無去睇呀,因我都係最近呢大半年有時都會咁,佢又唔係全日都係咁,時有時無琴日下午發現有到今日下午都無見到,跟住今日下午去完大便分泌又變淺淺紅紅咁,跟住到而家又唔覺喇,我諗都要book婦科睇睇,book普通婦科就ok架喇

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊