醫護健康

跳至

首頁

尾頁

民房

如果搵靜脈曲張醫生最好親友或朋友睇過,網上留言千祈唔好盡信, 懷疑網上有打手. 之前親友就係睇網上推介嘅醫生,結果搵咗個無良醫生,受騙. (熊X醫生)

大宅

這個熊醫生似乎好出名,請問騙了什麼呀?

別墅

如上同問

民房

我親友都當初以為佢出名才搵佢, 點知中伏, 我親友做手術前已經check左射頻消融靜脈曲張手術無需住院, 而且e個手術只需要大約30分鐘完成, 佢幫我親友book住院, 我親友問佢點解要book住院, 佢點我親友話到當天手術有事發生才需要用的. 手術後才知道根本佢book半私家房是想屈多d錢, 由當初報比我親友價錢做單腳$70000變成$140000. 做完手術沒出現過佢就閃左, 沒交代如何處理傷口, 洗唔洗拆線, 幾時覆診. 當我想網上提醒其他人, 我發現其他網站都有其他網民劣評佢喎!

大宅

amytang121 發表於 23-11-1 14:08
我親友都當初以為佢出名才搵佢, 點知中伏, 我親友做手術前已經check左射頻消融靜脈曲張手術無需住院, 而且e ...

我都去他診所睇過,佢二話不說叫我做手術

幫我照過隻腳,就話係呀,叫我做手術

詳情同佢助手傾

成件事好兒戲

別墅

amytang121 發表於 23-11-1 14:08
我親友都當初以為佢出名才搵佢, 點知中伏, 我親友做手術前已經check左射頻消融靜脈曲張手術無需住院, 而且e ...

唔係嘛?我阿媽上年喺診所做,兩隻腳加埋先6萬,唔洗住醫院,同埋做完連壓力襪都唔洗著

民房

回覆 HappiMom 的帖子

係呀, 我親戚同我講, 見醫生當日佢問手術價錢, 職員回覆得好含糊, 再追問有冇報價單, 竟然話冇. 我親戚捻住佢係醫生, 又出名, 就信佢啦. 點知做完手術見到收費嚇左一大跳. 係度提醒大家, 睇一般病通常明碼實價, 一般呃唔到錢; 但手術可以任醫生做完手術更新價錢, 所以如果冇手術報價單, 千祈唔好信.

民房

回覆 fungfung1001 的帖子

沒法啦, 已經既成事實, 呃左啦. 我親戚唔熟識上討論區, 我就將佢e件慘痛經歷公開, 希望唔好有其他人再比e個醫生呃.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊