自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

美國約有70%小學,開設了變性知識的課程,美國中小學校每天都會邀請一些變性人來給學生們講解他們為甚麼要變性;並鼓勵他們大膽懷疑自己的性別,不要輕信父母或社會給予的性別所定義,現時有65%小學生認為人類不只是男與女這兩種性別。

一個女學生去廁所,發現有幾個男生在裡面,並發出猥瑣的笑容望住這位女學生,女學生哭訴於老師,老師會責怪她在搞性別歧視:雖然他們外表是男生,,但心理上他們是女生。

一個男孩子,開學時還好好的,突然有天鬧著要去做變性手術;因為他認為自己應該是個女性…假如你反對的話,那就是性別歧視,美國法院會剝削你的監護權。

美國現時有97種,三藩市市近日啟動一項針對跨性別群體的試點補貼計畫,準備為符合條件的跨性別申請者提供為期18個月、每月1200美元的保障補貼

(各州之間差距甚大,由共和黨控制的州,基本偏向保守,被強姦都不能墮胎;而由民主黨控制的州,甚麼都講政治正確...一切有關男、女問題都要重新定義。)

***其實我建議佢哋下一世唔好做人,做渦蟲…這個生物通常在一種兩廂情願的給予和索取的遊戲中相互交配。然而,其他物種則採取暴力手段,用它們像針一樣的陰莖刺穿伴侶的皮膚,從那裡精子穿過組織進入卵細胞。由Schrer領導的研究人員能夠證明,這種被稱為“皮下交配”的行為在渦蟲的進化過程中獨立發展了好幾次。(鬥快格劍,或者唔出劍被人吉中…隨心所欲,隨時變性。)

SiuBBee    發表於 23-10-13 15:55

珍珠宮

櫺囹桼 發表於 23-10-13 07:33
美國約有70%小學,開設了變性知識的課程,美國中小學校每天都會邀請一些變性人來給學生們講解他們為甚麼要 ...

呢班人咁樣濫用權利,只會害死原因不明天生性別認同焦慮嘅人士!同時又會害死啲原本正常嘅小朋友

大宅

櫺囹桼 發表於 23-10-13 07:33
美國約有70%小學,開設了變性知識的課程,美國中小學校每天都會邀請一些變性人來給學生們講解他們為甚麼要 ...

最憎啲人乜都用歧視呢個字,我唔可以有自己嘅喜惡嘅

珍珠宮

牛年勳章

回覆樓主:

移民美國既朋友女13歲,有一日返學老師突然宣佈有一個男同學要declare自己無性别,以後所有人要叫佢做 'they', 唔可以叫佢做 'he' or 'she', 從此之後佢無晒朋友,因為小朋友唔知點對待佢

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

以後學校任何比賽都無曬咩男子組女子組啦,一間公廁無再分男女,身份證呢?其實最後社會大亂,遲下到人獸。
其實好唔明點解要荼毒自己市民?甘樣點會仲有下一代美好既生活?

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

不知所謂的國家

hungng    發表於 23-10-13 17:50
ohmygosh    發表於 23-10-13 14:28

別墅

男不男女不女

伯爵府

呢個國家越嚟越無規矩

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

美式自由民主,選票、軍火商、藥廠同醫院上得到嘅利益,無恥政客乜都會做!

ohmygosh    發表於 23-10-13 14:28

大宅

其實佢地係咪想長遠減少出生人口。。。

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

跨性別點解會有特別津貼?咁樣唔算係歧視咩?

大宅

Piaget 發表於 23-10-13 09:41
移民美國既朋友女13歲,有一日返學老師突然宣佈有一個男同學要declare自己無性别,以後所有人要叫佢做 'the ...

自己聲明就可以? 如果隔幾日又改返得唔得?

男爵府

回覆樓主:

依啲真係底線無下限,你唔限制佢,佢就不停要你放寬,例如槍械、毒品、零元購...

子爵府

回覆樓主:

珍珠宮

麟媽媽 發表於 23-10-13 10:34
跨性別點解會有特別津貼?咁樣唔算係歧視咩?

佢地咁樣濫權法,會令到其他人唔喜歡所有跨性別者,咁樣會連累天生跨性別被外間誤解及被標籤,幫唔到真正有需要天生跨性別者之餘,仲塗毒咗原本正常嘅小朋友!

公爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

真係痴線國家

公爵府

2024年龍年勳章

平淡如水 發表於 23-10-13 10:35
自己聲明就可以? 如果隔幾日又改返得唔得?

一定得、自由丫嘛

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

真係好
搞亂成個地球,究竟為乜

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

都唔知乜野諗法,真係痴線國家

ohmygosh    發表於 23-10-13 14:29

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊