自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

各位好,

請問交地產賣樓所簽合约中,如圖中第7項是否大部份都會選不同意,即不會是獨家放盤呢?
另其實之前揾咗一間地產,但發現佢好hea做,咁可同佢講取消(話暫時不賣)再另揾另一地產可以嗎? Tks!
attach0/tmp/phpxnsHeO

翡翠宮

回覆樓主:

梗係唔同意
將層樓放多幾間地產會比獨家放盤賣岀嘅機會高
如果唔想響hea嗰間放
同佢講聲唔響佢到放盤就得
冇乜問題

如果係急放,同時揾多幾間地產放盤,而家市道唔太好,只放一間地產,賣岀嘅機會會低好多!

公爵府

回覆樓主:

唔放獨家~

伯爵府

獨家放盤對賣方百害而無一利。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

個個都話唔獨家,咁問題答案唔係應該揀同意咩
放下自在

琥珀宮

第七項,同係咪獨家放盤無關係

男爵府

回覆樓主:

唔該各位!
因我驚第7項係指獨家放售,但通常獨家放售會係點樣說明定係有另一款合约呢? Tks!
[img align=left]D:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\▲▽◎~1.gif[/img] [img align=left]C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\p1.gif[/img]

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊