自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

Netflix同Mytv gold邊個好啲?想睇新舊美劇/電影為主,有冇中文字幕?而家兩邊月費大約幾多?

男爵府

happymina 發表於 23-10-22 01:49
Netflix同Mytv gold邊個好啲?想睇新舊美劇/電影為主,有冇中文字幕?而家兩邊月費大約幾多? ...

外語電影就一定Netflix

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

hauhauhau 發表於 23-10-22 01:55
外語電影就一定Netflix

Yes

已刪除用户

大宅

Netflix同Mytv gold邊個好啲?想睇新舊美劇/電影為主,有冇中文字幕?而家兩邊月費大約幾多? ...

netflix 冇得輸

珍珠宮

回覆樓主:

美劇我推hbo go, 佢比netflix 早20年拍自家美劇,出名尺度大,Chernobyl, succession, big little lies, white lotus, mare of easttown都好好睇

最近翻煲sex and the city s1-6 (唔係垃圾and just like that)

子爵府

牛年勳章

cheung2000 發表於 23-10-22 06:47
美劇我推hbo go, 佢比netflix 早20年拍自家美劇,出名尺度大,Chernobyl, succession, big little lies, wh ...

我都超鍾意sex and the city , 全部睇晒! 佢哋嘅友情真係好正!

侯爵府

好媽媽勳章

碧咸傳
開心每一天

珍珠宮

carcar0909 發表於 23-10-22 08:24
我都超鍾意sex and the city , 全部睇晒! 佢哋嘅友情真係好正!

可惜劇外kim cattrall原來同其他3女相信唔嚟(佢話sjp成日洽佢),佢當年副body真係好得

男爵府

畀面勳章

Mytvgold 睇電影唔係要再比$架咩?我個account係啊

大宅

mytv 好似只有香港廢佬市場,離開香港就無人問津。雖然話,mytv 有在東南亞都有提供節目,但真心未見過有人 subscribe,可能香港移民會幫親挂?
Netflix是全球都有廣大市場,你找 airbnb 都大巴人用 Netflix招來顧客,是高級貨色。

大宅

cheung2000 發表於 23-10-22 06:47
美劇我推hbo go, 佢比netflix 早20年拍自家美劇,出名尺度大,Chernobyl, succession, big little lies, wh ...

HBO 經典舊作開始在 Netflix上架,
The Pacific,Band of Brothers,True Blood。。
同埋剛剛上架 Six Feet Under
全部高清修復,畫面超靚

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊